• Gratis levering fra kr 1000,- ekskl. moms kr 1250,- inkl. moms
 • Til erhvervskunder: Køb på regning
 • Enkel og effektiv LED løsning
 • Op til 7 års garanti på LED lyskilder

Noxion LED panel Econox Xitanium DALI 32W 4400 lm 4000K 600x 600

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Er du el-installatør eller anden fagmand?

 • Få op til 20% mængderabat
 • Personlig salgskontakt
 • Let at returnere
Kontakt os nu

Specifikationer Noxion LED panel Econox Xitanium DALI 32W 4400 lm 4000K 600x 600

Beskrivelse Noxion LED panel Econox Xitanium DALI 32W 4400 lm 4000K 600x 600

Godt at vide:

 • Noxion Econox Xitanium en Energieffektiv løsning!
 • Levetid: 50.000 timer
 • UGR <22
 • DALI lysstyringssystem
 • Kold hvid farvetemperatur
 • Let at installere
 • 7 års garanti

Noxion Econox Xitanium Dali en Energieffektiv løsning!

Med dette hvide Noxion Econox LED panel på 60x60cm fra den vellykkede Econox-serie får du absolut topkvalitets LED-belysning. Det tilhører den voksende familie af de populære energieffektive Noxion LED paneler! Noxion LED panelet erstatter konventionelle lysstofrør på 4x18 Watt. Selve dette LED panel bruger kun 32 Watt, mens det også har en enorm lyseffekt på ikke mindre end 4400 Lumen. Dine energibesparelser vil hurtigt stige til 56%.

Levetid: 50.000 timer

I de fleste skoler og kontorbygninger er et LED panel i gennemsnit tændt 12 timer om dagen. Hvis det er tilfældet med dette Noxion Econox LED panel, vil du nyde god brug af det i over 22 år! I den lange levetid reducerer du også dine vedligeholdelsesomkostninger. Tæl bare din gevinst op!

UGR <22

UGR værdien angiver mængden af ​​blændende refleksioner, der udsendes af en lyskilde. Armaturer med en UGR værdi på <22 anbefales til åbne områder såsom gange og kantiner, så dette er altså et panel man kan bruge overalt. Leder du efter et Noxion LED-panel Ecowhite, der er egnet til kontor- og skolemiljøer? Se derefter også Noxion LED panel Delta Pro UGR<19 V2.0 Xitanium DALI 30W 4110lm 4000K 600x600

DALI lysstyringssystem

Dette Noxion LED panel kan tilsluttes et DALI lysstyringssystem hvor det er muligt for flere armaturer i et belysningssystem at kommunikere med hinanden. Du kan også dæmpe belysningen. Desuden fungerer DALI lysstyringssystemet helt uafhængigt i kombination med de korrekte sensorer. Det gør smart brug muligt i dit miljø og du spilder ikke unødvendig energi takket være DALI lysstyringssystemet.

Kold hvid farvetemperatur

Med 4000 Kelvin udsender dette Noxion LED panel et køligt hvidt lys. Denne farvetemperatur er særdeles velegnet til at øge koncentration og produktivitet. Desuden har dette Econox LED panel en strålingsvinkel på 120 grader. 

Let at installere

Noxion LED paneler er også meget nemme at installere. Læs vores blog om, hvordan du nemt installerer et LED-panel. Hvis du har spørgsmål om installationen, så kontakt hellere en autoriseret installatør, der kan hjælpe dig.

7 års all-in garanti

Noxion er kendt for at producere produkter af høj kvalitet med lang garanti. Noxion Econox LED panel leveres med den indbyggede Philips Xitanium-driver (32 Watt) og sammen med den høje effektfaktor (<0,90) sikres, at der kun går meget lidt eller ingen strøm tabt i løbet af levetiden. Derudover overholder Noxion alle relevante standarder og forskrifter. Lyskilderdirekte tilbyder 7 års garanti på dette LED panel. 

 

Anmeldelser

Læs flere anmeldelser

Er du el-installatør eller anden fagmand?

 • Få op til 20% mængderabat
 • Personlig salgskontakt
 • Hurtig levering
Kontakt os nu

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Please wait, adding to cart...

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for professionelle og virksomheder, benyt ikke denne mulighed, hvis du er privatkunde. På forhånd tak

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.