Noxion LED panel Econox Xitanium DALI 32W 4400 lm 6500K 600x 600

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Er du el-installatør eller anden fagmand?

 • Få op til 15% mængderabat
 • Personlig salgskontakt
 • Let at returnere
Kontakt os nu

Specifikationer Noxion LED panel Econox Xitanium DALI 32W 4400 lm 6500K 600x 600

Beskrivelse Noxion LED panel Econox Xitanium DALI 32W 4400 lm 6500K 600x 600

Godt at vide:

 • Noxion Econox Xitanium, en Energieffektiv løsning!
 • Levetid: 50.000 timer
 • UGR <22
 • DALI lysstyringssystem
 • Dagslys farvetemperatur
 • Let at installere
 • 7 års garanti

Noxion Econox Xitanium Dali, en Energieffektiv løsning!

Med dette hvide Noxion Econox LED panel på 60x60cm fra den vellykkede Econox-serie får du absolut topkvalitets LED-belysning. Det tilhører den voksende familie af de populære energieffektive Noxion LED paneler! Noxion LED panelet erstatter konventionelle lysstofrør på 4x18 Watt. Selve dette LED panel bruger kun 32 Watt, mens det også har en enorm lyseffekt på ikke mindre end 4400 Lumen. Dine energibesparelser vil hurtigt stige til 56%.

Levetid: 50.000 timer

I de fleste skoler og kontorbygninger er et LED panel i gennemsnit tændt 12 timer om dagen. Hvis det er tilfældet med dette Noxion Econox LED panel, vil du nyde god brug af det i over 22 år! I den lange levetid reducerer du også dine vedligeholdelsesomkostninger. Tæl bare din gevinst op!

UGR <22

UGR værdien angiver mængden af ​​blændende refleksioner, der udsendes af en lyskilde. Armaturer med en UGR værdi på <22 anbefales til åbne områder såsom gange og kantiner, så dette er altså et panel man kan bruge overalt. Leder du efter et Noxion LED-panel Ecowhite, der er egnet til kontor- og skolemiljøer? Se derefter også Noxion LED Paneel Delta Pro UGR<19 V2.0 Xitanium DALI 30W 4110lm 6500K 600x600

DALI lysstyringssystem

Dette Noxion LED panel kan tilsluttes et DALI lysstyringssystem hvor det er muligt for flere armaturer i et belysningssystem at kommunikere med hinanden. Du kan også dæmpe belysningen. Desuden fungerer DALI lysstyringssystemet helt uafhængigt i kombination med de korrekte sensorer. Det gør smart brug muligt i dit miljø og du spilder ikke unødvendig energi takket være DALI lysstyringssystemet.

Dagslys farvetemperatur

Dette LED panel leveres i en kold hvid farvetemperatur på 6500K. Denne kolde blå/hvide farvetemperatur er vigtig i områder, hvor skarpt lys er en del af det udstyr der skal til for at udføre noget bestemt arbejde. Det kan være på operationsstuer på hospitaler og i laboratorier, men det blålige skarpe lys bruges også f.eks i parkeringshuse eller større produktionshaller, hvor der er højt til loftet.

Let at installere

Noxion LED paneler er også meget nemme at installere. Læs vores blog om, hvordan du nemt installerer et LED-panel. Hvis du har spørgsmål om installationen, så kontakt hellere en autoriseret installatør, der kan hjælpe dig.

7 års all-in garanti

Noxion er kendt for at producere produkter af høj kvalitet med lang garanti. Noxion Econox LED panel leveres med den indbyggede Philips Xitanium-driver (32 Watt) og sammen med den høje effektfaktor (<0,90) sikres, at der kun går meget lidt eller ingen strøm tabt i løbet af levetiden. Derudover overholder Noxion alle relevante standarder og forskrifter. Lyskilderdirekte tilbyder 7 års garanti på dette LED panel. 

Anmeldelser

Læs flere anmeldelser

Er du el-installatør eller anden fagmand?

 • Få op til 15% mængderabat
 • Personlig salgskontakt
 • Hurtig levering
Kontakt os nu

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!