• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Bestil mere, betal mindre
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

Noxion LED Panel Standard 60x60cm UGR<22 | erstatter 4x18W

Beskrivelse Noxion LED Panel Standard 60x60cm UGR<22 | erstatter 4x18W

Noxion LED Panel er et armatur bestående af komponenter af høj kvalitet med integreret LED teknologi. Kvaliteten af disse armaturer er godkendt af LM79 og med LM80 rapporter. Produktet overholder alle europæiske direktiver som beskrevet i EN 12464-1-standarden. På grund af en meget lav blænding har disse en, UGR-værdi (Unified Glare Ratio) på UGR <22. Hvilket giver dette armatur en maksimal visuel komfort. Dette gør det muligt at benytte armaturet i almindelige områder, kantiner og gangbroer. Armaturet kan også styres via DALI lysstyringssystem. DALI gør det muligt at styre tænd og sluk af panelerne og også dæmpe dem, når det er nødvendigt.

Med dette LED-panel kan du nemt udskifte dine nuværende 60x60cm fluorescerende armaturer. Med dette 40W panel sparer du straks 50% på dine energikomkostninger sammenlignet med en konventionel 4X18W fluorescerende armatur. Panelet er let at installere takket være det ultra-tynde design på 10 mm. Du kan også vælge at hænge armaturet, hvis du ikke har et systemloft. Du skal derefter bruge det tilgængelige monteringssæt til ophæng. Derudover kan du montere panelet på overfladen. Til dette skal du købe et overflademonteringssæt.

De LED chips som er benyttet i dette armatur har en levetid på 70.000 timer. Dette betyder, at den forventede levetid er mere end 25 år, i et gennemsnitligt erhvervsmiljø. Dette armatur er også "flimmerfri", som et resultat af dette kan det menneskelige øje ikke se lyset blinke. Nogle mennesker er meget følsomme over for de nuværende fluorescerende lysstofrør. Bemærk venligst: Produktet må ikke anvendes på kontorer, fordi det kræver en UGR-værdi på <19. Hvis du vil anvende et LED-panel på kontoret, kan være et passende alternativ.

Lysfarve:

  • 830: varmt hvidt lys (3000 Kelvin) - Til gange, kantiner og generelle områder, hvor atmosfæren er vigtig.
  • 840: koldt hvidt lys (4000 Kelvin) - Den mest valgte lysfarve til generelle anvendelses områder.
  • 865: dagslys (6500 Kelvin) - En særlig meget kold lysfarve til specielle anvendelser, fx. industri.

Installation er enkel:

  • Sluk for strømmen.
  • Afbryd det gamle armatur og fjern den fra loftet.
  • Placer LED-panelet i loftet og tilslut det.
  • Tænd for strømmen og spar på dine energiomkostninger.

Service:

På grund af armaturets lange levetid og vores erfaring med dette, kan Lyskilderdirekte.dk tilbyde 5 års garanti på dette LED-panel! Har du spørgsmål eller brug for yderligere assistance til dette produkt, er du meget velkommen til at kontakte vores lysteam for vejledning.

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!
89 88 09 71

El-installatør henvendelse

Udfyld felterne herunder så kontakter vi dig hurtigst muligt med de bedste fordele vi har til vores el-installatør kunder. Afhængigt af størrelsen på dit firma kan du for eksempel opnå rabat op til 20% eller en personlig kontaktperson.

Vil du hurtigt have kontakt til os? Ring da venligst til vores salgsteam på telefon 89 88 09 71

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!