Noxion LED projektør ProBeam sort 210W 26000lm 46x98D - 840 kold hvid | IP66 - asymmetrisk

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Er du el-installatør eller anden fagmand?

 • Få op til 15% mængderabat
 • Personlig salgskontakt
 • Let at returnere
Kontakt os nu

Specifikationer Noxion LED projektør ProBeam sort 210W 26000lm 46x98D - 840 kold hvid | IP66 - asymmetrisk

Beskrivelse Noxion LED projektør ProBeam sort 210W 26000lm 46x98D - 840 kold hvid | IP66 - asymmetrisk

Godt at vide

 • Til belysningsparker, byggepladser, reklametavler og bygninger 
 • Spar energi med LED belysning
 • Forbruger 210W 
 • Erstatter 600W 
 • Levetid op til 70.000 timer 
 • Kan bruges i temperaturer mellem -40 og +50 grader C
 • Vandtæt (IP66) og modstandsdygtig over for stødpåvirkninger (IK08)
 • Asymmetrisk lysstråle
 • Kold hvid farvetemperatur (4000K) 
 • Lysstyrke 26000 lumen 
 • 5 års garanti
 • Tip

Denne LED projektør fra Noxion er designet til at belyse store områder for at øge synligheden, følelsen af ​​sikkerhed i offentlige miljøer, men også til dekorations formål. De er fremragende til at belyse store områder såsom bygninger, byggepladser, parker og træer eller store reklametavler/facader. De har en asymmetrisk lysstråle, der spreder lyset over en bestemt flade. Armaturet er vedligeholdelsesfrit takket være den integrerede LED-chips og den lange levetid. Armaturet er let at installere og at tilslutte, fordi det erstatter de almindelige projektører med udladningspærer som HPI / HQI. 

Spar energi med LED belysning

Med dette produkt kan du opnå store energibesparelser. Denne ProBeam projektør fungerer som erstatning for kraftige halogen- og HQI- og HPI pærer. Disse LED projektører forbruger kun 210W, mens de andre projektører bruger flere hundrede watt. Dette armatur erstatter en projektører på 600W, hvilket betyder en energibesparelse på 390W! Du kan altså spare 65% pr. armatur, hvis du skifter over til denne LED projektør ProBeam og samtidig få en bedre lyskvalitet. Dette armatur har energiklasse A.

Levetid: 70.000 timer 

De indbyggede LED-chips har en levetid på op til 70.000 timer, hvilket er mere end 26 år med et normalt forbrug på ca. 50 timer om ugen. Dette armatur er en energivenlig erstatning for almindelige projektører med en effekt på 600W. Hvis du søger en projektør med en sensor, skal du vælge denne: Noxion LED projektør basic

Asymmetrisk lysstråle (samlet, fokuseret lysstråle)

Kan vende lyset op og ned afhængigt af hvor det er placeret. Projektøren har en asymmetrisk lysstråle, hvilket betyder, at lyset er rettet over en bestemt flade. Den har en spredningsvinkel på 46x98 grader. Hvis du leder efter en prokjektør med et jævnt lys, der er spredt bredere over et større område, skal du i denne produktfamilie se efter en projektør med symmetrisk lys.

Robust og vandtæt klassifikation 

Denne projektør har et holdbart design, som passer perfekt sammen med omgivelserne på en naturlig måde. Det er vandtæt og modstandsdygtigt over for ydre påvirkninger. Derudover tåler den miljøer med temperaturer mellem -40 og +50 grader C, hvilket betyder, at den kan modstå selv de koldeste vintre. Lyset er meget naturligt og behageligt, mens det bidrager til et godt lysmiljø. 

Farvetemperatur 

Dette armatur har et koldt hvidt lys (4000K), som er velegnet til at belyse offentlige områder såsom bygninger og byggepladser med mere. Farvetemperatur måles i Kelvin og betyder hvilken farve belysningen har. Belysning kan fås med farvetemperaturer fra en meget varm farve til en køligere, blålig hvid farve. Her kan du læse mere om farvetemperatur

Lysstrømmen måles i lumen 

Disse armaturer har en lysstyrke på 16000 lumen. Når du køber LED belysning, er det vigtigere at gå efter et antal lumen i stedet for watt. Tidligere betød watt, hvor meget lys en pære udsender. Dette gælder ikke i dag på grund af LED pærernes lave energiforbrug. Lumen betyder, hvor meget synligt lys en pære udsender. Her kan du læse mere om lumen: Hvad er lumen? 

5 års garanti 

Noxion fremstiller robuste og pålidelige armaturer i høj kvalitet. Vi kan garantere en kort tilbagebetalingsperiode på grund af den høje kvalitet af produkterne og effektive LED teknologi. Dette produkt leveres med en garantiperiode på 5 år, så du er sikker på at få lang glæde af din investering i LED-belysning.

Tip: 

Hvis du vil vide mere om Noxion LED projektører så læs videre her

Bestil to projektører ad gangen, de er pakket i par. Det vil reducere materialer og miljøpåvirkning ved pakning af din ordre hvis du ville bestille et lige antal produkter.

Har du brug for større mængder? Send da gerne en mail til os via dette link så vi kan beregne et skræddersyet tilbud til dig.

Anmeldelser

Dette produkt får en bedømmelse fremragende baseret på 3 anmeldelser af personer, som har købt dette produkt.

Er du el-installatør eller anden fagmand?

 • Få op til 15% mængderabat
 • Personlig salgskontakt
 • Hurtig levering
Kontakt os nu

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Please wait, adding to cart...

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.