• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Bestil mere, betal mindre
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

Noxion LED skotlampe Pro | nødbelysning

Beskrivelse Noxion LED skotlampe Pro | nødbelysning

Noxion Bulkhead er et opbygningsarmatur bestående af komponenter af høj kvalitet med integreret LED-teknologi. Kvaliteten af denne armatur er godkendt af LM79 og LM80 målerapporter. Derfor overholder produktet alle europæiske direktiver som beskrevet i EN 12464-1-standarden. Dette armatur er velegnet til brug på både vægge og lofter, i miljøer såsom entreer, trapperum, parkeringshuse og gallerier. Desuden kan nødbelysningsenheden bruges som sikkerhedslys. Dette armatur er anvendelig både indendørs og udendørs,da de er slagfaste, vandtætte (IK10) og støvtæt (IP66). Dette betyder, at produktet kræver minimal vedligeholdelse i forhold til konventionelle armaturer. Med denne 13W opbygningsarmatur sparer du 73% på energiomkostningerne sammenlignet med en konventionel 2x18W vægmontering med PL eller Dulux pærer.

Under udviklingsprocessen var der fokus på at producere en armatur med et smart design og en simpel installation. Armaturet fås i en grå eller hvid. Matt-opal diffusoren breder lyset (80% lystransmission), så øjne ikke bliver blændet. Dette sikrer en visuel komfort. Disse armatur er nem at installere og har plads nok på bagsiden til at fjerne kabler. Takket være LED-teknologien har denne armatur ingen ekstra pærer, som skal udskiftes hver 10.000 timer, men integrerede premium LED-chips med 35.000 lystimer. Livslængden udgør derfor ca. 15 år i en gennemsnit.

Forskellige varianter

  • Bevægelsessensor: Lampen lyser, så snart en bevægelse bliver registreret. Dette spare energi og dermed også forlænger lampens levetid.
  • Nødbelysning: Lampen forbliver tændt i 1 time, hvis der opstår strømsvigt. Denne lampe er egnet til sikkerhedsbelysning.

Forskellige lysfarver:

  • 3000 Kelvin (Varmt hvidt lys) - primært til gangarealer og trapper.
  • 4000 Kelvin (Koldt hvidt lys) - primært til parkeringsarealer og gallerier.

Garanti:

På grund af lampens lange levetid, og erfaring med dette produkt, er Lyskilderdirekte.dk i stand til at levere 3 års garanti på Disse LED lamper. Hvis du har spørgsmål efter at have læst ovenstående, eller har brug for rådgivning til valg af lampe, er du velkommen til at kontakte vores lysteam for hjælp og rådgivning.

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!
89 88 09 71

El-installatør henvendelse

Udfyld felterne herunder så kontakter vi dig hurtigst muligt med de bedste fordele vi har til vores el-installatør kunder. Afhængigt af størrelsen på dit firma kan du for eksempel opnå rabat op til 20% eller en personlig kontaktperson.

Vil du hurtigt have kontakt til os? Ring da venligst til vores salgsteam på telefon 89 88 09 71

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!