• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Bestil mere, betal mindre
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

Noxion LED skotlampe væg/loft Core

Beskrivelse Noxion LED skotlampe væg/loft Core

Noxion skotlampe er et påbygningsarmatur bestående af komponenter af høj kvalitet med integreret LED-teknologi. Kvaliteten af ​​denne armatur er godkendt af LM79 og LM80 rapporterne. Dermed overholder produktet alle europæiske direktiver som beskrevet i EN 12464-1. Dette armatur er velegnet til brug på både væg og loft: entre, trappeopgange, parkeringshuse og for eksempel gallerier. Dette armatur kan benyttes både indvendig og udvendig. Armaturet er vandalsikret (IK10), vandtæt og støvtæt (IP66). Dette betyder også, at produktet kræver minimal vedligeholdelse i forhold til konventionelle armaturer. Med dette 20W-armatur kan du spare op til 60% på energiomkostningerne sammenlignet med en konventionel 2x 26W armatur med PL eller Dulux-lyskilde.

Armaturet fås i en grå og hvid variant. Matt-opal diffusoren spreder lyset (80% lystransmission), så det ikke kommer i øjnene. Dette armatur er nemt at installere, og takket være LED-teknologien har dette armatur ikke brug for en ekstra lyskilde, der skal udskiftes hver 10.000 timer, men integreret premium LED-chips med op til 35.000 driftstimer, hvilket er omkring 15 år i en gennemsnitlig applikation.

Farvetemperatur:

3000K (varmt hvidt lys) - til gange og trapper.

4000K (køligt hvidt lys) - Til parkeringsgarager og gallerier.

På dette højkvalitets armatur giver vi 3 års garanti. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt venligst vores lys-team.

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!
89 88 09 71