Noxion LED Strip COB 480LEDs/M 75W 1428lm 24v - 927 ekstra varm hvid | 5M/10mm - bedste farvegengivelse - Indendørs - Excl. Driver

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Er du el-installatør eller anden fagmand?

 • Få op til 15% mængderabat
 • Personlig salgskontakt
 • Let at returnere
Kontakt os nu

Specifikationer Noxion LED Strip COB 480LEDs/M 75W 1428lm 24v - 927 ekstra varm hvid | 5M/10mm - bedste farvegengivelse - Indendørs - Excl. Driver

Beskrivelse Noxion LED Strip COB 480LEDs/M 75W 1428lm 24v - 927 ekstra varm hvid | 5M/10mm - bedste farvegengivelse - Indendørs - Excl. Driver

Noxion har med den nyeste teknologi inden for LED lysdioder udviklet en serie LED Strips i den højeste kvalitet. Med denne nye kraftige LED strip åbner der sig mange muligheder for at placere lys nye steder som for eksempel, hvor pladsen er for trang til en lampe eller hvis man vil dekorere med lys. Disse LED strips kan også fungere som vejviser til eventuelt en nødudgang eller som arbejdslys under lavthængende køkkenskabe. Vi er stolte af at kunne inkludere denne nye lyskildei vores sortiment. Se mere her:

Godt at vide: 

 • Professionel Noxion LED Strips
 • 50.000 timer
 • 5 års garanti
 • Montering
 • LED Driver 24 volt på 100 watt (ekskl.)
 • Høj lysintensitet: 1428 lumen
 • Farvetemperatur: 2700K
 • Kvalitets tilbehør

Denne Noxion LED Strip 5M/10mm COB 480LED 75W findes i ruller á 5 meter. Her bruges COB teknologi, hvilket betyder at det er en enkelt LED lysstribe, der er placeret på båndet. Dette sikrer et ensartet lysudbytte uden afbrydelser. Dette LED bånd indeholder 480 LED dioder pr. meter. Op til to af disse LED strips kan forbindes til en driver så at man kan opnå en total længde på 10 meter. Vil man derimod afkorte længden på båndet kan man klippe båndet med en saks i skæringspunkterne som er afmærket på båndet. Noxion har brugt høj kvalitet i udviklingen og garanterer en levetid på dette produkt med 50.000 timer og giver 5 års garanti hvis man følger vejledningen og bruger den der tilhørende LED driver. Bemærk, at LED strips’ne ikke kan tåle at man tænder for dem mens den stadig er oprullet grundet varmen. 

Montering 

For let at kunne montere LED lysbåndet, leveres det med slidstærkt 3M tape på bagsiden og kan sættes op, hvor man ønsker det og kan benyttes på jævne såvel som ujævne overflader og i hjørner - altså en utrolig alsidig montering. LED strips udleder meget lidt varme som gør det muligt at bruge båndet næsten overalt. Vi anbefaler dog, at du lægger LED båndet ned i en af de elegante aluminiums profiler (flere former) som findes her under tilbehør’. Profilskinnen optager varmen fra LED strippen og beskytter samtidigt båndet så det garanteret holder levetiden ud. Denne anbefaling er ikke obligatorisk. Bemærk, at LED båndet har IP20 klassificering og ikke er velegnet til udendørsbrug. Husk altid at kontakte en autoriseret el-installatør for hjælp til montering.

LED Driver 24 volt på 100 watt (ekskl.)

Led strips er et lavvolts produkt på 24 volt og skal tilsluttes en LED driver der konverterer 230 volt fra el-nettet om til 24 volt. LED stripsne kommer med han og hunstik som kan forbindes med den passende Meanwell driver. Hvis man sætter flere LED strips sammen stiger wattforbruget om man skal derfor vælge en LED driver med mere watt-formåen. Det anbefales at driverens maksimum brug højst er 80/90%. Det vil sige, at hvis du forbinder to Noxion LED strips på 60 watt (=120 watt ialt) så bør du bruge en driver på 150 watt i stedet for en på 120 watt. Husk også at købe et eksternt strømtilslutningskabel.

Høj lysintensitet 

Med en effekt på 75W pr meter og en lysintensitet på 1428 lm, får du en kraftig lumen på ialt 7.140 med dette LED bånd, hvilket er et ideelt arbejdslys i køkkenet under overskabene, eller som dekorationslys på et objekt. Du kan også bruge disse LED strips på trappetrin eller som skabsbelysning. Kun fantasien sætter grænser! 

Farvetemperatur 2700K

Denne LED strip har en høj farvegengivelse (90-99 Ra), hvilket betyder, at farverne vises så naturligt som muligt. Farvetemperaturen på 2700K er ekstra varm hvid. Denne ekstra varme hvide farve er perfekt til at skabe en behagelig og hyggelig atmosfære i hjemmet. Noxion LED Stripsne fås også i en varm hvid, en kold hvid og i en dagslys farvetemperatur.

Kvalitets tilbehør

Denne serie kommer med et bredt udvalg af tilbehør som alt sammen kan findes i vores sortiment her. Deriblandt findes der en RF fjernstyrer til driveren så at man kan styre LED strippen fra en afstand. Den er især anbefaleelsesværdig, hvis man også ønsker at kunne gøre brug af LED strippens DALI dæmperfunktion. Køb da også en Meanwell MW-ELG-75W-24v Driver for Noxion LED Strips | DALI | incl DC Cable | Incl WAGO clips

Anmeldelser

Læs flere anmeldelser

Er du el-installatør eller anden fagmand?

 • Få op til 15% mængderabat
 • Personlig salgskontakt
 • Hurtig levering
Kontakt os nu

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Please wait, adding to cart...

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.