Noxion LED Vandtæt Lysrender Poseidon 2650lm - 840 Kold Hvid | 120cm - Dali Dæmpbar - Ledningsgennemføring (5x2.5mm2)

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Er du el-installatør eller anden fagmand?

  • Få op til 15% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Let at returnere
Kontakt os nu

Specifikationer Noxion LED Vandtæt Lysrender Poseidon 2650lm - 840 Kold Hvid | 120cm - Dali Dæmpbar - Ledningsgennemføring (5x2.5mm2)

Beskrivelse Noxion LED Vandtæt Lysrender Poseidon 2650lm - 840 Kold Hvid | 120cm - Dali Dæmpbar - Ledningsgennemføring (5x2.5mm2)

LED lysrender er en energivenlig løsning i forhold til konventionelle armaturer med lysstofrør. LED armaturer benytter lang mindre energi, uden at gå på kompromi med lyskvaliteten. 

Noxion LED lysrender er et lysarmatur med integret LED. Det er vandtæt og er en ideel erstatning for et lysarmatur der i dag bruger lysstofrør.

Armaturet forbruger kun 23 watt med en kold hvid lysfarve 4000 Kelvin og hele 2650 lumen. 

Spar på dit energiforbrug, erstatter 36 watt

Dette lysarmatur er et LED alternativ til et traditionelt armatur med konventionel belysning. Lysarmaturet forbruger 23 watt, og erstatter et tradtionelt amartur på 36 watt. Så ved at skifte til LED belysning vil du spare betydeligt på dit strømforbrug. Armaturet har energimærke A++

Levetid: 70.000 timer (mere end 15 år)


Levetiden for et lysstofrør er cirka 20.000 timer. Dette Noxion LED-armatur har en levetid på 70.000 timer. Det betyder at lysarmaturet vil holde mere end 15 år, ved et gennesnitlig brug i et erhvervs miljø og samtidig behøver du ikke at sætte tid og penge af til at skifte lysstofrøret i ny og næ.

Garanti

Lysarmaturet kommer med 5 års garanti! Dette kommer på grund vores erfaring med det produkt, og at alle moduler er af bedste kvalitet og armaturet har alle de relevante certifikater og godkendelser (CE, CB, TÜV).

 

Populære applikationsområder for dette armartur:

  • Industri- og lagerfaciliteter
  • Bilparkeringsanlæg og viadukter
  • Parkeringsanlæg
  • Workshops, samlebånd

 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Anmeldelser

Læs flere anmeldelser

Er du el-installatør eller anden fagmand?

  • Få op til 15% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Hurtig levering
Kontakt os nu

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Please wait, adding to cart...

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.