Noxion LED Vandtæt Lysrender Poseidon 6600lm - 840 Kold Hvid | 150cm - Dali Dæmpbar - Ledningsgennemføring (5x2.5mm2)

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Er du el-installatør eller anden fagmand?

 • Få op til 15% mængderabat
 • Personlig salgskontakt
 • Let at returnere
Kontakt os nu

Specifikationer Noxion LED Vandtæt Lysrender Poseidon 6600lm - 840 Kold Hvid | 150cm - Dali Dæmpbar - Ledningsgennemføring (5x2.5mm2)

Beskrivelse Noxion LED Vandtæt Lysrender Poseidon 6600lm - 840 Kold Hvid | 150cm - Dali Dæmpbar - Ledningsgennemføring (5x2.5mm2)

Godt at vide:

 • Op til 50% energibesparelser
 • Gennemsnitlig levetid: 70.000 timer
 • Meget høj lyseffekt; 6600 lumen
 • IP66 - vandtæt og IK 08 - stærkt beskyttet mod støv og stød
 • Nemt at forbinde og installere
 • Farvetemperatur: Kold hvid
 • DALI lysstyringssystem
 • LED-lys er flimmerfrit.
 • 5 års garanti

Op til 50% energibesparelser

I dag giver den mest moderne LED-teknologi energibesparelser på op til 50% sammenlignet med ældre armaturer. Et lysstofrør med to rør på 58 watt bruger f.eks. 116 watt, hvortil der skal tilsættes 8 watt til starterens energiforbrug. Samlet set forbruger et fluorescerende lysarmatur med disse funktioner 124 watt. Denne LED-lysrender forbruger kun 58 watt, hvilket sparer op til 50% af energiomkostningerne.

Gennemsnitlig levetid: 70.000 timer

Levetiden for et lysstofrør er ca. 20.000 timer. Levetiden for dette LED-belysningsprodukt kan komme op på 70.000 timer. Hvis vi foretager en simpel beregning: dit lys tændes 12 timer om dagen, 5 dage om ugen, hvilket svarer til i alt 60 timer om ugen. 60 timer x 52 uger = 3120 timer om året. Det tager mere end 20 år at nå 70.000 timer! En anden fordel er, at du også er fri for vedligeholdelses- og udskiftningsomkostninger de næste mange år.

Meget høj lyseffekt; 6600 lumen

Med denne vandtætte Noxion lysrender LED-armatur er du sikret en høj lyseffekt, nemlig 6600 lumen. På grund af den høje lyseffekt er dette armatur også velegnet til at hænge i større højder (fra 4-14 meter). Tænk på stalde, lagre, produktionsområder eller selv på et område udendørs. Den høje lumen / watt forhold på 114 viser også hvor effektiv denne Noxion LED-belysning er.

Slagfast og vandtæt

Bemærk den høje IP-værdi som er IP66. Det betyder at denne Noxion lysrender er velegnet til udendørs miljøer eller placering i vådrum takket være den høje grad af beskyttelse mod støv og vandstråler. Den høje IK08-værdi viser at armaturet er slagfast og stødafvigende.

Nemt at forbinde og installere

Takket være det smarte design kan du nemt placere flere Noxion LED lysrendere i en lang række efter hinanden, hvilket er meget nyttigt når det kommer til et skulle indrette et stort rum. Dette Noxion LED-armatur er som resten af Noxion armaturerne kendt for sin brugervenlige installation.

Farvetemperatur: Kold hvid - 4000 K (Kelvin)

Farvetemperaturen 4000 K svarer til kold hvid. Denne farve bruges i produktive miljøer. Det er en farvetemperatur som holder dig vågen og fokuseret.

DALI lysstyringssystem

Dette Noxion LED panel kan tilsluttes et DALI lysstyringssystem hvor det er muligt for flere armaturer i et belysningssystem at kommunikere med hinanden. Du kan også dæmpe belysningen. Desuden fungerer DALI lysstyringssystemet helt uafhængigt i kombination med de korrekte sensorer. Det gør smart brug muligt i dit miljø og du spilder ikke unødvendig energi takket være DALI lysstyringssystemet. Panelet leveres med den indbyggede Philips Xitanium-driver og sammen med den høje effektfaktor (<0,90) sikres det, at der kun går meget lidt eller ingen strøm tabt i løbet af levetiden.

5 års garanti

Takket være sammensætningen og de anvendte materialer af høj kvalitet er Noxion i stand til at give dig 5 års garanti på dette LED armatur.

Anmeldelser

Læs flere anmeldelser

Er du el-installatør eller anden fagmand?

 • Få op til 15% mængderabat
 • Personlig salgskontakt
 • Hurtig levering
Kontakt os nu

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Please wait, adding to cart...

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.