• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
 • Til erhvervskunder: Køb på regning
 • Bestil mere, betal mindre
 • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

Noxion LED vandtæt lysrender Pro 120cm 4000K 4000lm | Ledningsgennemføring - nødbelysning 1H - erstatter 2x36W

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!
89 88 09 71

Få et tilbud

Skriv venligst dit navn og telefonnummer her, så kontakter vi dig inden for en arbejdsdag med et personligt tilbud.

Du kan også kontakte vores Lys-team direkte på telefonnr. 89 88 0 71.

Få et tilbud

Skriv venligst dit navn og telefonnummer her, så kontakter vi dig inden for en arbejdsdag med et personligt tilbud.

Du kan også kontakte vores Lys-team direkte på telefonnr. 89 88 0 71.

Vi har med tak modtaget din forespørgsel!

Vores Lys-team vil tage kontakt til dig inden for 4 timer med et personligt tilbud.

Produktet er tilføjet din forespørgsel

Please wait, adding to cart...

Specifikationer Noxion LED vandtæt lysrender Pro 120cm 4000K 4000lm | Ledningsgennemføring - nødbelysning 1H - erstatter 2x36W

Beskrivelse Noxion LED vandtæt lysrender Pro 120cm 4000K 4000lm | Ledningsgennemføring - nødbelysning 1H - erstatter 2x36W

Godt at vide:

 • Op til 50% energibesparelser
 • Gennemsnitlig levetid: 50.000 timer
 • Meget høj lyseffekt; 4000 lumen
 • IP66 - vandtæt og IK 08 - stærkt beskyttet mod støv og stød
 • Nemt at forbinde og installere
 • Farvetemperatur: Kold hvid
 • Nødbelysning: 1 time
 • LED-lys er flimmerfrit.
 • 5 års garanti

Op til 50% energibesparelser

I dag giver den mest moderne LED-teknologi energibesparelser på op til 50% sammenlignet med ældre armaturer. Et armatur med to rør på 36 watt bruger f.eks. 72 watt, hvortil der skal tilsættes 8 watt til starterens energiforbrug. Samlet set forbruger et fluorescerende lysarmatur med disse funktioner 80 watt. Denne LED-lysrender forbruger kun 38 watt, hvilket sparer op til 50% af energiomkostningerne.

Gennemsnitlig levetid: 50.000 timer

Levetiden for et lysstofrør er ca. 20.000 timer. Levetiden for dette LED-belysningsprodukt kan komme op på 50.000 timer. Hvis vi foretager en simpel beregning: dit lys tændes 12 timer om dagen, 5 dage om ugen, hvilket svarer til i alt 60 timer om ugen. 60 timer x 52 uger = 3120 timer om året. Det tager mere end 15 år at nå 50.000 timer! En anden fordel er, at du også er fri for vedligeholdelses- og udskiftningsomkostninger de næste mange år.

Meget høj lyseffekt; 4000 lumen

Med denne vandtætte Noxion lysrender LED-armatur er du sikret en høj lyseffekt, nemlig 4000 lumen. På grund af den høje lyseffekt er dette armatur også velegnet til at hænge i større højder (fra 4-14 meter). Tænk på stalde, lagre, produktionsområder eller selv på et område udendørs. Den høje lumen / watt-forhold på 100 viser også hvor effektiv denne Noxion LED-belysning er.

Slagfast og vandtæt

Bemærk den høje IP-værdi som er IP66. Det betyder at denne Noxion lysrender er velegnet til udendørs miljøer eller placering i vådrum takket være den høje grad af beskyttelse mod støv og vandstråler. Den høje IK08-værdi viser at armaturet er slagfast og stødafvigende.

Nemt at forbinde og installere

Takket være det smarte design kan du nemt placere flere Noxion LED lysrendere i en lang række efter hinanden, hvilket er meget nyttigt når det kommer til et skulle indrette et stort rum. Dette Noxion LED-armatur er som resten af Noxion armaturerne kendt for sin brugervenlige installation.

Farvetemperatur: Kold hvid - 4000 K (Kelvin)

Farvetemperaturen 4000 K svarer til kold hvid. Denne farve bruges i produktive miljøer. Det er en farvetemperatur som holder dig vågen og fokuseret. Klik her, hvis du ønsker dæmpbar version med DALI.

Nødbelysning: 1 time

Denne Noxion lysrender har en særligt indbygget nødbelysningsenhed, hvilket betyder at lysrenderen automatisk vil skifte over til det indbyggede batteri som genererer nødstrøm, hvis der skulle opstå et uventede strømsvigt. Armaturet forbliver da tændt i yderligere 1 time.

5 års garanti

Takket være sammensætningen og de anvendte materialer af høj kvalitet er Noxion i stand til at give dig 5 års garanti på denne LED-skinne.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så er du velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice.

anmeldelser

Læs flere anmeldelser