• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Bestil mere, betal mindre
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

Noxion LED vandtæt lysrender Pro IP65 | DALI - Ledningsgennemføring

522,41 kr 409,99 kr ekskl. moms Inkl. moms
+ 7,94 kr Miljøafgift
i
For ordre under 900,00 kr inkl. moms, er leveringsomkostningerne på 59,00 kr inkl. moms For ordre under 720,00 kr ekskl. moms, er leveringsomkostningerne på 47,20 kr ekskl. moms
Tilgængelig
Please wait, adding to cart...

Beskrivelse Noxion LED vandtæt lysrender Pro IP65 | DALI - Ledningsgennemføring

Fordelene ved Noxion LED vandtæt lysrender Pro IP66 DALI Ledningsgennemføring:

Skift let til LED integreret belysning, og spar på dine energi- og vedligeholdelsesomkostninger. Noxion LED vandtætte lysrendere er et energieffektivt alternativ til traditionelle fluorescerende lystofrør og armaturer. For eksempel kan du opnå energibesparelser på op til 50% med dette nye LED integreret armatur fra Noxion.

  • Meget høj lumen, placeres fra 4-14 meters højde
  • Slagfast og vandtæt IP65 og IK08 foruden temperatur stærk 
  • 5 års garanti

Leveres i to længder: 

  • 120cm - erstatter 1x36W konventionelle lysarmaturer
  • 120cm - erstatter 2x36W konventionelle lysarmaturer med eller uden nødbelysning
  • 150cm - erstatter 1x58W konventionelle lysarmaturer med eller uden nødbelysning
  • 150cm - erstatter 2x58W konventionelle lysarmaturer med nødbelysning enhed

Med dette energivenlige Noxion Poseidon LED-armatur er du sikret en høj lyseffekt, nemlig helt op til 8250 lumen, hvilket er 125 lm/watt. På grund af den høje lyseffekt er dette armatur også velegnet til at hænge i større højder (fra 4-14 meter). Tænk på stalde, lagre, varehuse, parkeringshuse og tunneller. 

Disse robuste LED armaturer har en høj IP-værdi på IP66 og IK-værdi på 08, hvilket betyder, at de er stødsikre og vandtætte. Desuden er de temperatur stærke og kan tåle en temperaturpåvirkning fra -20 til +45 grader celcius. Dette gør dem overordentlig velegnede til en placering både indendørs såvel som udendørs. 

I op til 70.000 timer kan du være sikker på at få topkvalitets LED-belysning. Dette vandtætte og slagfaste LED armatur kan holde i over 20 år og være tændt i gennemsnit 60 timer om ugen. Sammenlign det med et traditionelt lysarmatur med lysstofrør som i gennemsnitligt vil holde i 15.000 timer. Tænk også på at i al den tid opstår minimale vedligeholdelses- og udskiftningsomkostninger.

Denne serie er udstyret med DALI lysstyringssystem. Det vil sige at det er muligt at tilslutte flere armaturer sammen i et belysningssystem således at armaturerne kan kommunikere med hinanden. Du kan også dæmpe belysningen. Desuden fungerer DALI lysstyringssystemet helt uafhængigt i kombination med de korrekte sensorer. Det gør smart-brug muligt i dit miljø og du spilder ikke unødvendig energi takket være DALI lysstyringssystemet. 

Du får 5 års garanti når du køber Noxion LED Poseidon lysrender. 

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!
89 88 09 71

El-installatør henvendelse

Udfyld felterne herunder så kontakter vi dig hurtigst muligt med de bedste fordele vi har til vores el-installatør kunder. Afhængigt af størrelsen på dit firma kan du for eksempel opnå rabat op til 20% eller en personlig kontaktperson.

Vil du hurtigt have kontakt til os? Ring da venligst til vores salgsteam på telefon 89 88 09 71

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!