• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Bestil mere, betal mindre
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

Noxion LED vandtæt lysrender Pro IP66 | Ledningsgennemføring

Beskrivelse Noxion LED vandtæt lysrender Pro IP66 | Ledningsgennemføring

Dette Noxion LED vandtæt lysrender Pro IP65 armatur er sammensat af komponenter af høj kvalitet og har integreret LED-teknologi. Da kvaliteten er i fokus er dette armatur udstyret med en Philips-driver. Kvaliteten af ​​denne armatur er godkendt i LM79 og LM80 rapporterne - dokumentation for kvaliteten. Det grå armatur har en kølig hvid lys farve med en 120 graders bred lysstråle og kan dermed anvendes mange steder.

Noxion lægger altid stor vægt på at producere robuste og kvalitets armaturer. Derfor er huset fremstillet af polycarbonat med et halvgennemsigtigt dæksel og diffusor til høj lysstyrke. Armaturet har rustfrit stål klip. Lysrenderen er både vandalsikret (IK08), vandtæt og støvtæt (IP65). Så armaturet har brug for minimal vedligeholdelse i forhold til konventionelle TL-armaturer. Det kan benyttes i fugtige og støvede områder, såsom tung industri, parkeringshuse, bilvaske og gange. Den kan også bruges som sikkerhedslys, forudsat at du vælger varianten med nødbelysnings enhed.

Noxion IP65 vandtæt armatur er forsynet med loftmonteringsbeslag og hængekroge, så du behøver ikke købe ekstra tilbehør. Desuden har dette armatur ledningsgennemføring, hvilket giver dig mulighed for at forbinde armaturerne til hinanden. Hvilket sikre en hurtig, enkel og overkommelig installation. Takket være LED-teknologien behøver dette armatur ikke udskiftes efter 10.000 timer. De integrerede premium LED-chips har 70.000 timers levetid, hvilket svarer til mere end 30 år med gennemsnitlig brug.

Varianter

  • 120cm - erstatter 1x36W konventionelle lysarmaturer
  • 120cm - erstatter 2x36W konventionelle lysarmaturer med eller uden nødbelysning
  • 150cm - erstatter 1x58W konventionelle lysarmaturer med eller uden nødbelysning
  • 150cm - erstatter 2x58W konventionelle lysarmaturer med nødbelysning enhed

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp, rådgivning eller et tilbud. 

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!
89 88 09 71

El-installatør henvendelse

Udfyld felterne herunder så kontakter vi dig hurtigst muligt med de bedste fordele vi har til vores el-installatør kunder. Afhængigt af størrelsen på dit firma kan du for eksempel opnå rabat op til 20% eller en personlig kontaktperson.

Vil du hurtigt have kontakt til os? Ring da venligst til vores salgsteam på telefon 89 88 09 71

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!