Noxion LED Vandtætte Lysrender Pro | Ledningsgennemføring

0 produkter

Beskrivelse Noxion LED Vandtætte Lysrender Pro | Ledningsgennemføring

Dette Noxion LED vandtæt lysrender Pro IP65 armatur er sammensat af komponenter af høj kvalitet og har integreret LED-teknologi. Da kvaliteten er i fokus er dette armatur udstyret med en Philips-driver. Kvaliteten af ​​denne armatur er godkendt i LM79 og LM80 rapporterne - dokumentation for kvaliteten. Det grå armatur har en kølig hvid lys farve med en 120 graders bred lysstråle og kan dermed anvendes mange steder.

Noxion lægger altid stor vægt på at producere robuste og kvalitets armaturer. Derfor er huset fremstillet af polycarbonat med et halvgennemsigtigt dæksel og diffusor til høj lysstyrke. Armaturet har rustfrit stål klip. Lysrenderen er både vandalsikret (IK08), vandtæt og støvtæt (IP65). Så armaturet har brug for minimal vedligeholdelse i forhold til konventionelle TL-armaturer. Det kan benyttes i fugtige og støvede områder, såsom tung industri, parkeringshuse, bilvaske og gange. Den kan også bruges som sikkerhedslys, forudsat at du vælger varianten med nødbelysnings enhed.

Noxion IP65 vandtæt armatur er forsynet med loftmonteringsbeslag og hængekroge, så du behøver ikke købe ekstra tilbehør. Desuden har dette armatur ledningsgennemføring, hvilket giver dig mulighed for at forbinde armaturerne til hinanden. Hvilket sikre en hurtig, enkel og overkommelig installation. Takket være LED-teknologien behøver dette armatur ikke udskiftes efter 10.000 timer. De integrerede premium LED-chips har 70.000 timers levetid, hvilket svarer til mere end 30 år med gennemsnitlig brug.

Varianter

  • 120cm - erstatter 1x36W konventionelle lysarmaturer
  • 120cm - erstatter 2x36W konventionelle lysarmaturer med eller uden nødbelysning
  • 150cm - erstatter 1x58W konventionelle lysarmaturer med eller uden nødbelysning
  • 150cm - erstatter 2x58W konventionelle lysarmaturer med nødbelysning enhed

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp, rådgivning eller et tilbud. 

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Anmeldelser

Dette produkt får en bedømmelse fremragende baseret på 75 anmeldelser af personer, som har købt dette produkt.
Please wait, adding to cart...