• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Bestil mere, betal mindre
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

Noxion LED vandtætte armaturer

LED-vandtætte armaturer med integreret LED-teknologi er den perfekte belysningsløsning til terrasse, garager, lager og logistik, parkeringshuse, korridorer, trapperum, landbrug og meget mere. Noxion LED-vandtætte armaturer har en IP-værdi fra IP24 op til IP66 og en slagfasthed på op til IK10. Noxion vandtætte armaturer er nemme at installere, og sammenlignet med de traditionelle lyskilder reduceres energi- og driftsomkostningerne med 50%. Noxion-armaturerne har et jævnt lys af høj kvalitet, og bidrager til et bedre lysmiljø, hvor koncentration og god trivsel for medarbejderne i bygningen er i fokus. Sortimentet inkluderer industrielle armaturer, LED-lysstofrør, væg- og loftslamper.

FilterCategory
Nuværende søgning
1-24 ud af 120 resultater er fundet
Filter
Sorter efter

El-installatør henvendelse

Udfyld felterne herunder så kontakter vi dig hurtigst muligt med de bedste fordele vi har til vores el-installatør kunder. Afhængigt af størrelsen på dit firma kan du for eksempel opnå rabat op til 20% eller en personlig kontaktperson.

Vil du hurtigt have kontakt til os? Ring da venligst til vores salgsteam på telefon 89 88 09 71

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!