Noxion Lucent LED AR70 BA15d 7W 360lm - 927 ekstra varm hvid | bedste farvegengivelse - dæmpbar - erstatter 50W

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Er du el-installatør eller anden fagmand?

 • Få op til 20% mængderabat
 • Personlig salgskontakt
 • Let at returnere
Kontakt os nu

Specifikationer Noxion Lucent LED AR70 BA15d 7W 360lm - 927 ekstra varm hvid | bedste farvegengivelse - dæmpbar - erstatter 50W

Beskrivelse Noxion Lucent LED AR70 BA15d 7W 360lm - 927 ekstra varm hvid | bedste farvegengivelse - dæmpbar - erstatter 50W

Godt at vide:

 • Ideel erstatning for traditionelle spots
 • Lang levetid: 45.000 timer
 • Bedste farvegengivelse 
 • Dæmpbar
 • Lysvinkel: 36º
 • 3 års garanti

Ideel erstatning for traditionelle spots

Noxion-spots er smarte erstatninger for den traditionelle belysning med halogenspots. Den integrerede LED-teknologi giver enorme energibesparelser sammenlignet med halogenbelysning. Disse LED-spots forbruger kun 7W og erstatter således et halogenspot med et forbrug på 50W. Det er en besparelse på mere end 85%! Disse pærer har en "Aluminium Reflector" (AR70) form, med en diameter på 70 mm., og en bajonetfatning. Denne LED spot skal tilsluttes 12 volt. Dvs. du har brug for en elektronisk transformer når du forbinder Noxion AR70 LED-pæren til strømmen. 

Lang levetid: 45.000 timer og økonomisk i længden

Du kan spare op til 90% på dine energiomkostninger, på grund af det lave watt forbrug på 12W og og pærens lange levetid på 45000 timer. Traditionelle G53 halogen pærer har kun en levetid på 3000 timer. Disse LED pærer udslipper ingen varme eller UV-stråling. Dette forhindre misfarvning af produkter.

Bedste farvegengivelse

Farvegengivelsesskalaen løber fra 0-99 Ra, Med en Ra på > 90 bliver farverne under belysningen flot fremhævet og nærmest levende. Dette er nyttigt for belysningen i tøjbutikker, museer og kunstgallerier. 

Dæmpbar

Med den rigtige LED dæmper er denne pære perfekt til at dæmpe. Ved dæmpning af LED skal du sørge for, at det ikke er i kombination med traditionel belysning. Dette skyldes den store forskel i wattforbrug. Hvis du vil dæmpe flere spots på samme tid, anbefaler vi, at du udskifter dem samtidigt til LED-spot, så alle lamper forbliver de samme i wattforbrug.

Lysvinkel: 36º

Noxion Lucent LED-spot har en spredningsvinkel på 36°. En god spredningsvinkel som giver dig mulighed for at belyse nøjagtigt den overflade, det produkt eller det objekt, du ønsker. Stilbelysning skaber en effektiv kontrast mellem lys og skygge for seeren.

3 års garanti

Noxion er kendt for at producere produkter af høj kvalitet med lang garanti. Dette LED spot AR70 BA15d leveres med 3 års garanti. 

Anmeldelser

Læs flere anmeldelser

Er du el-installatør eller anden fagmand?

 • Få op til 20% mængderabat
 • Personlig salgskontakt
 • Hurtig levering
Kontakt os nu

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Please wait, adding to cart...

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for professionelle og virksomheder, benyt ikke denne mulighed, hvis du er privatkunde. På forhånd tak

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.