Osram 64542 Classic P Eco Pro 30W E27

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Er du el-installatør eller anden fagmand?

 • Få op til 15% mængderabat
 • Personlig salgskontakt
 • Let at returnere
Kontakt os nu

Specifikationer Osram 64542 Classic P Eco Pro 30W E27

Beskrivelse Osram 64542 Classic P Eco Pro 30W E27

Køb her Osram 64542 Classic P Eco Pro 30W E27 til en god pris!. Pæren er en Halogen pære, som langsom er ved at blive udfaset fra det danske market. En E27 er den mest almindelige pære brugte pære Den kendes også stor pærer med stor sokkel og bruges i mange lamper i hjemmet, i detailhandel og på hoteller mv.

Specifikationer Osram 64542 Classic P Eco Pro 30W E27:

 • Sokkel: E27 (stor skruefatning)
 • Farvetemperatur: 2700K - ekstra varm hvid
 • Lysstyrke: 405 lumen
 • Wattage: 30 W
 • Dæmpbar: Ja, kan dæmpes

Hos Lyskilderdirekte.dk tilbyder vi også det perfekte E27 (stor skruefatning) alternativ til dig! Til en almindelig E27 (stor skruefatning) 30 W halogenpærer er der nemlig en direkte erstatning i LED, som kan hjælpe dig med at spare 70% på energi- og vedligeholdelsesomkostninger.

Udskift nu din E27 halogenpære med en af vores E27 (stor skruefatning) LED pærer, der er ingen grund til bekymring omkring farvegengivelsen eller farvetemperaturen. Vi har flere versioner i LED, som har et ligeså glimrende lys som halogenversionerne. Den behagelige farvetemperatur på 2700K - ekstra varm hvid og lysstyke på 405, som du forventer fra din halogenpærer, kan du også få i vores LED versioner.

Anmeldelser

Dette produkt får en bedømmelse fremragende baseret på 4 anmeldelser af personer, som har købt dette produkt.

Er du el-installatør eller anden fagmand?

 • Få op til 15% mængderabat
 • Personlig salgskontakt
 • Hurtig levering
Kontakt os nu

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Please wait, adding to cart...

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for professionelle og virksomheder, benyt ikke denne mulighed, hvis du er privatkunde. På forhånd tak

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.