• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Bestil mere, betal mindre
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

Osram Parathom E27 Reflektor

597,58 kr 468,46 kr ekskl. moms Inkl. moms
+ 9,60 kr Miljøafgift
i
For ordre under 900,00 kr inkl. moms, er leveringsomkostningerne på 59,00 kr inkl. moms For ordre under 720,00 kr ekskl. moms, er leveringsomkostningerne på 47,20 kr ekskl. moms
Tilgængelig
Please wait, adding to cart...

Beskrivelse Osram Parathom E27 Reflektor

Osram Parathom E27 reflektor-pærer er den perfekte erstatning til dine konventionelle reflektor-pærer med E27 fatning også kendt som stor fatning. Pærerne har et robust design og er perfekte til både almindelig belysnings anvendelse og spotlight. Alle modeller i denne serie har samme lysfarve som dine nuværende pærer. Vælg altid den samme form som din nuværende pærer, en anden form passer muligvis ikke. Bemærk: Disse pærer kan ikke dæmpes. Vil du have den dæmpbare funktion? Vælg derefter . Brug “erstatning for watt” filteret til nemt at bestemme den korrekte lys-effekt.

Fordele ved disse Osram E27 LED lyskilder

På grund af deres lave energiforbrug og lange levetid kan du spare op til 90% på energi- og vedligeholdelsesomkostninger. Traditionelle eller gammeldags pærer varer kun i cirka 1000 timer, pærer med LED-teknologiens giver dig en gennemsnitlig levetid på op til 15000 timer. Disse pærer udsender ikke UV eller IR og er fri for kviksølv, hvilket er godt for miljøet. Installation er meget simpel: Skru den gamle E14 pære fra armaturet, når den er afkølet, og skru derefter LED-pæren ind i armaturet. Disse LED-lyskilder er præget af Osrams høje kvalitet og kan købes her til en konkurrencedygtig pris. Der er naturligvis Lyskilderdirektes garanti på.

Har du brug for hjælp eller spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte vores lys-team.

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!
89 88 09 71

El-installatør henvendelse

Udfyld felterne herunder så kontakter vi dig hurtigst muligt med de bedste fordele vi har til vores el-installatør kunder. Afhængigt af størrelsen på dit firma kan du for eksempel opnå rabat op til 20% eller en personlig kontaktperson.

Vil du hurtigt have kontakt til os? Ring da venligst til vores salgsteam på telefon 89 88 09 71

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!