Osram Parathom LED Pin GY6.35 matt 2.4W 300lm - 827 ekstra varm hvid | erstatter 30W

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Er du el-installatør eller anden fagmand?

  • Få op til 15% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Let at returnere
Kontakt os nu

Specifikationer Osram Parathom LED Pin GY6.35 matt 2.4W 300lm - 827 ekstra varm hvid | erstatter 30W

Beskrivelse Osram Parathom LED Pin GY6.35 matt 2.4W 300lm - 827 ekstra varm hvid | erstatter 30W

Godt at vide:

  • Lille størrelse, kraftigt lys
  • Bæredygtigt produkt
  • Skift til LED belysning
  • Du sparer mere i strøm, hvis din pære er dæmpbar.

 

Lille størrelse, kraftigt lys

Denne Osram GY6.35 LED kapselpære, hvis pinde/stifte sidder 6.35mm fra hinandener, er blandt de mest kompakte LED pærer, der findes. De passer derfor ind i de fleste smalle armaturer som f.eks. kan være vitrineskabe, køleskabe, emhætter, diske, dekorativt inventar i barer eller i stuer og soveværelser. På trods af sin kompakte størrelse giver denne GY6.35 LED pære med en farvetemperatur på 2700K - ekstra varm hvid et klart og kraftigt lys. Og det gør den i ikke mindre end 15000 timer! HUSK: Da GY6.35 LED pærer fungerer ved 12 volt, skal du bruge en elektronisk transformer, se dem her.

 

Bæredygtigt produkt

Ved at købe dette produkt fra Osram får du en bæredygtig belysning sammenlignet med en traditionel GY6.35 halogenpære. Desuden er LED meget bedre for miljøet, fordi der ikke er nogen giftige stoffer i produktet. Vi anbefaler, at du sammenligner størrelsen på din nuværende GY6.35 pære med størrelsen på denne GY6.35 LED pære. Diameteren på denne LED kapselpære er: 13mm og højden er: 57mm. Så ved du med sikkerhed, om pæren passer i din lampe eller ej. Find her en oversigt over alle vores GY6.35 LED pærer.

 

Skift til LED belysning

Vil du opnå det samme lysudbytte som med en GY6.35 halogenpære, men så med meget mindre strømforbrug? Det er muligt med denne GY6.35 LED pære. Pæren her bruger kun 2.4 watt og lyser med en kraft som en pære på 30watt. Der ser du tydeligt, at LED belysning er meget mere økonomisk. Du har derfor hurtigt tjent købsprisen ind. Vi tilbyder også garanti på 1 år for denne pære.

 

Du sparer mere i strøm, hvis din pære er dæmpbar.

En dæmpbar GY6.35 LED pære skaber ikke kun ekstra atmosfære i et rum, men giver dig også ekstra energibesparelser! Når du dæmper en LED pære skruer du ned for strømforbruget. For at få dæmpbare GY6.35 LED pærer til at virke skal du tilslutte dem til en LED lysdæmper, se vores udvalg af dæmpbare GY6.35 LED pærer her. Bemærk: Er denne pære dæmpbar? Nej, ikke dæmpbar.

Anmeldelser

Dette produkt får en bedømmelse fremragende baseret på 75 anmeldelser af personer, som har købt dette produkt.

Er du el-installatør eller anden fagmand?

  • Få op til 15% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Hurtig levering
Kontakt os nu

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Please wait, adding to cart...

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.