Please wait, adding to cart...

Osram SubstiTUBE Advanced UN T8 LED Lysstofrør

0 results

Beskrivelse Osram SubstiTUBE Advanced UN T8 LED Lysstofrør

Osram T8 er et energivenligt alternativ til dine armaturer med et traditionelt lysstofrør. Dette LED lysrør er både til mekanisk og elektronisk drift. Så du behøver kun at atl købe kun én type LED lysrør. Ved at udskifte dine traditionelle lysstofrør med LED-rør, vil det give dig energibesparelse på op til 55%, samt et højere lysudbytte.

Osram UN LED lysrør er egnet til brug i engroslagre, kontorer, industrielle miljøer. LED-lysrør har ingen opstartstid, og er fri for kviksølv. Levetiden er fem gange længere end et traditionelt lysstofrør (50.000 timer iht. 10.000 timer). I en praktisk situation, betyder det en levetid på 20 år. For at vælge det korrekte LED lysrør, skal du se, hvilket lysrør du bruger. Typisk er dette 36W (120cm) eller 58W (150cm), og derefter vælge den ønskede lys-temperatur, 840 kold hvid (4000 Kelvin) eller 865 dagslys (6500 Kelvin).

Installtation hurtig, nem og sikker uden ny ledningsføring. Skulle du have spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte vores lys-team.

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Anmeldelser

Dette produkt får en bedømmelse fremragende baseret på 3 anmeldelser af personer, som har købt dette produkt.