Osram SubstiTUBE LED T8 Advanced (UN) Standard Output 24W 3600lm - 840 kold hvid | 150cm - erstatter 58W

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Er du el-installatør eller anden fagmand?

  • Få op til 20% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Let at returnere
Kontakt os nu

Specifikationer Osram SubstiTUBE LED T8 Advanced (UN) Standard Output 24W 3600lm - 840 kold hvid | 150cm - erstatter 58W

Beskrivelse Osram SubstiTUBE LED T8 Advanced (UN) Standard Output 24W 3600lm - 840 kold hvid | 150cm - erstatter 58W

Osram T8 er et energivenligt alternativ til dine armaturer med et traditionelt lysstofrør. Dette LED lysrør er både til mekanisk og elektronisk drift. Så du behøver kun at atl købe kun én type LED lysrør. Ved at udskifte dine traditionelle lysstofrør med LED-rør, vil det give dig energibesparelse på op til 55%, samt et højere lysudbytte.

Osram UN LED lysrør er egnet til brug i engroslagre, kontorer, industrielle miljøer. LED-lysrør har ingen opstartstid, og er fri for kviksølv. Levetiden er fem gange længere end et traditionelt lysstofrør (50.000 timer iht. 10.000 timer). I en praktisk situation, betyder det en levetid på 20 år. Dette LED-lysrør erstatter et traditionelt lysrør på 58W og har en lys temperatur på 4000 kelvin.

Skulle du have spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte vores lys-team.

Anmeldelser

Læs flere anmeldelser

Er du el-installatør eller anden fagmand?

  • Få op til 20% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Hurtig levering
Kontakt os nu

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Please wait, adding to cart...

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for professionelle og virksomheder, benyt ikke denne mulighed, hvis du er privatkunde. På forhånd tak

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.