• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Bestil mere, betal mindre
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

Paulmann

Med belysning fra Paulmann træffer du et bæredygtigt og energieffektivt valg. Se vores brede vifte af LED solcellebelysning her på siden. Disse udendørslamper sikrer, at haver, huse og stier belyses på en miljøvenlig måde. Du har heller ikke brug for kabler eller stik for at tilslutte udendørsbelysningen fra Paulmann. Solar væglamperne kan du nemt hænge op. Der er også et varieret udvalg af pullertlamper egnet til placering langs gangstien. Denne udendørs solcellebelysning fås blandt andet med en bevægelsessensor. Og med de forskellige jordspots får din terrasse eller indkørsel et ekstra attraktivt udseende. Leder du efter husnummerbelysning? Paulmann har også flere smarte udendørslamper med passende tilbehør. Paulmann solcellelamper er stænksikre (IP44) og er en bæredygtig energikilde.

FilterCategory
Nuværende søgning
1-24 ud af 25 resultater er fundet
Filter
Sorter efter

El-installatør henvendelse

Udfyld felterne herunder så kontakter vi dig hurtigst muligt med de bedste fordele vi har til vores el-installatør kunder. Afhængigt af størrelsen på dit firma kan du for eksempel opnå rabat op til 20% eller en personlig kontaktperson.

Vil du hurtigt have kontakt til os? Ring da venligst til vores salgsteam på telefon 89 88 09 71

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!