• Gratis levering Ved køb over 750,- kr. ekskl. moms
 • Til erhvervskunder: Køb på regning - 14 dage
 • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

Philips armaturer

Philips Lysarmaturer

Her på Lyskilderdirekte.dk finder du masser af forskellige Philips Lysarmaturer. Læs oplysningerne nedenfor for at finde de Philips Armaturer der passer til dig!


Specifikationer

Et lysarmatur består typisk af et armaturhus, en reflektor, en lyskilde og eventuelt et gitter. Armaturets opgave er at beskytte lyskilden mod fugt, støv og berøring. Armaturet skal også sørge for, at man får en god fordeling af lyset, gode kontrastforhold og en god rumoplevelse, uden at der opstår generende blænding. 

For at få det bedste resultat er det vigtigt, at lyskilden og armaturet passer til hinanden. Hvis man for eksempel sætter sparepærer i gamle armaturer, kan man risikere at få et dårligt lys, fordi lyskildens dimensioner ikke passer sammen med armaturets udformning. Specielt valg af gitter kan være afgørende for armaturets virkningsgrad, dvs. hvor stor en del af lyset, som kommer ud af armaturet.

Det er derudover også vigtigt at armaturet har en god beskyttelse, Philips armaturer fås med forskellige former for IP beskyttelse:

 • IP20: beskyttet mod genstande med en størrelse > 12,5 mm + ikke beskyttet mod vand
 • IP44: beskyttet mod genstand med en størrelse > 1 mm + beskyttet mod sprøjt af vand
 • IP54: støvtæt + beskyttet mod sprøjt af vand
 • IP65: støvtæt + beskyttet mod direkte vandstråler
 

Hvordan vælger man det rigtige armatur?

Når du skal vælge dit nye armatur, er der en række af vigtige ting man er nød til at huske på:

 1. Først skal du vælge lampe teknologien - LED eller ej.
 2. Placeringen af lampen (loft, væg osv) og montering af den, såsom indbygget eller overflademonteret.
 3. Farven på armaturet: sort, grå, hvid og sølvgrå og derefter vælge formen.
 4. Skal den være inklusiv sensor eller egnet som nødbelysning.

 

Produktserier

Philips LED Armaturer:

I denne produktkategori finder du det meste inden for loft- og vægarmaturer. De sparer mere energi end andre armaturer og har en lang levetid. Belyste farver fremstår naturlige og lyskilden er meget miljøvenlig. For kontorer, er Philips CoreLine serien mere funktionel og en bedre løsning.

 • : Spot armatur med en levetid på 25.000t. Velegnet til kontorer, restauranter og hoteller som almen belysning.

Philips HUE

Philips hue Beyond og Hue Phoenix  giver dig mulighed for at vælge mellem 16 millioner farver og styre lamperne med din smartphone eller tablet. Der er mange muligheder, såsom notifikations meddelelser fra e-mail eller sociale medier og vågne op til en Philips HUE solopgang.

 • : Vælg som bordlampe, loftlys eller som pendel lampe. Meget stilet og trendy
 • : Vælg mellem downlight, loft/væg lamper, bordlampe eller pendul.
 

Philips Vægarmaturer

Disse vægarmaturer kan vælges i sort, grå, sølvgrå og hvid. Formerne fås som rund og rektangulær. Nogle af armaturene har en sensor eller er egnede som nødbelysning. De fleste af disse lys kan bruges udendørs.

 • : Vægarmaturer der er velegnet til udendørs brug og er modstandygtig over for både vand og fugt. Levetiden er 25.000t.

Philips Loftarmaturer

I denne kategori finder du alle slags loftarmaturer såsom trunking systemer, paneler, projektører og downlighters. De kan enten være indbygget eller overflade monteret.

Philips LED paneler

LED paneler kan give store energibesparelser sammenlignet med andre typer af loftlys. De er tilgængelige i størrelserne: 60 x 60cm, 20 x 30 x 120cm and 120cm. LED panelerne kan overflade monteres eller indbygges i loftet. Panelerne har en driver og ballast inkluderet.

 • : Panel med en levetid på op til 30.000t. Fås med DALI og kan give energibesparelser på op til 40%.

Philips CoreLine Armaturer

CoreLine serien er stilet og energibesparende til en konkurrencedygtig pris. Der er 12 standard LED produkter og armaturene har en lang levetid på op til 50.000 timer. Sammenlignet med andre armaturer kan de spare dig for 75% energi.

 • : High bay armaturer, der er ideel til steder hvor der er meget højt til loftet. Meget intenst lys med 50.000t levetid.