• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 7 års garanti på LED lyskilder

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for professionelle og virksomheder, benyt ikke denne mulighed, hvis du er privatkunde. På forhånd tak

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.

 

Philips Armaturer 

Lige siden 1891 har Philips’ mærke stået for at være verdens mest pålidelige belysningsmærke. I dag er Philips den førende virksomhed inden for professionelle belysningsløsninger og producerer energieffektive belysningssystemer af høj kvalitet. Lyskilderdirekte er stolt af at være leverandør af en bred vifte af de populære energivenlige armaturer fra Philips. Philips’ kendte lysarmaturer benyttes som ideel belysning i mange områder lige fra varelagre, kontorer og parkeringsgarager, hospitaler, sportshaller, butikker, hoteller og meget mere. Om du er forretningskunde eller privatperson så har Philips, som verdens mest kendte belysningsmærke med sikkerhed en blændende løsning til dig! De energieffektive Philips armaturer i Lyskilderdirektes sortiment leveres med en lang levetid og kommer med en garantiperiode på op til 5 år. Her kan du finde Philips armaturer med et bredt udbud af farvetemperaturer, forskellig watt-effekt og lysstyrker, både med DALI dæmpning og som vandtætte udgaver. 


 

Philips logo
 

 

LED - vejen til fremtiden

Ved at vælge Philips’ armaturer opnår du mange fordele udover det højt tekniske udstyr. Takket være deres brede sortiment kan man udsøge sig det helt rigtige armatur der kan maksimere udnyttelsen af lyskilden indenfor et bestemt område, om det er indendørs, udendørs, på en arbejdsplads eller i hjemmet. Ved at skifte over til at bruge LED belysning opnår du mange fordele. Du kan for eksempel spare op til 70% på dit energiforbrug, LED armaturerne holder op til 15 gange længere og er derfor en langt mere bæredygtig løsning end de traditionelle lysarmaturer. Philips tilbyder LED belysningslsøninger som erstatning for alle de konventionelle armaturer. Se hele sortimentet for LED downlights, LED lysrender, LED væglamper og LED spots. Udover LED armaturerne kan du også finde et stort udbud af Philips LED pærer i Lyskilderdirektes sortiment.