Philips Classic LEDspot E27 PAR38 13W 827 25D (MASTER) | dæmpbar - erstatter 100W

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Er du el-installatør eller anden fagmand?

 • Få op til 15% mængderabat
 • Personlig salgskontakt
 • Let at returnere
Kontakt os nu

Specifikationer Philips Classic LEDspot E27 PAR38 13W 827 25D (MASTER) | dæmpbar - erstatter 100W

Beskrivelse Philips Classic LEDspot E27 PAR38 13W 827 25D (MASTER) | dæmpbar - erstatter 100W

Godt at vide

 • Økonomisk LED udskiftning
 • Ideel til accentbelysning
 • Vælg din farvetemperatur
 • Fleksibel og holdbar
 • Er denne pære dæmpbare? Ja, kan dæmpesØkonomisk LED udskiftning

Vil du spare op til 90 % i energiomkostninger med LED? Det kan du! Med denne LED reflektorpære fra Philips. En god grund til at sige farvel til din gamle/konventionelle reflektorpære med E27 (stor skruefatning). Da dette LED produkt har samme sokkel som din gamle pære, kan du nemt og hurtigt placere den i den samme fatning i din lampe. Vidste du forresten, at en dæmpbar LED reflektorlampe er ekstra energieffektiv? Det skyldes, at når du dæmper LED belysning dæmper du simpelthen strømmængden og sparer under dæmpningen! Dæmpbare LED pærer skal dog tilsluttes en LED lysdæmper.  Ideel til stemningsbelysning

LED reflektorspots er ideelle til brug som stemningsbelysning. Det skyldes hovedsageligt den kompakte vinkel på lysstrålen. Denne Philips LED pære har en lysvinkel på: 25°. Denne type LED belysning er fremragende til at belyse genstande i et rum, f.eks. kunst på væggen eller visse accessories. Leder du efter andre LED spotpærer til indbygnig? Så klik her for at se hele vores LED indbygningsspots.Vælg din farvetemperatur

Denne LED pære med reflektor har en farvetemperatur på 2700K - ekstra varm hvid. Jo lavere Kelvin-tallet er, jo varmere/rigere lys udsender en LED pære. Farvetemperatur (op til 2700K) ekstra varm hvid giver f.eks. ekstra atmosfære, mens varmt hvidt lys (3000K) er lidt mere neutralt og blødere i naturen. Koldt hvidt lys (4000K) har derimod en friskere farve og er nyttigt på steder, hvor der er behov for mere funktionelt lys. Vil du vide mere om farvetemperatur? Klik her for at læse vores side om farvetemperaturer.

 

Fleksibel og holdbar

At LED belysning holder meget længere end konventionel belysning er endnu en gang bevist af denne LED reflektorpære med en levetid på 25000 timer. Du kan tilslutte denne LED spotpære direkte til lysnettet (230V). Desuden får du et produkt med et meget økonomisk G energimærke og glem ikke at du får en Lyskilderdirekte all-in garanti på 2 år ved købet.

Anmeldelser

Dette produkt får en bedømmelse fremragende baseret på 68 anmeldelser af personer, som har købt dette produkt.

Er du el-installatør eller anden fagmand?

 • Få op til 15% mængderabat
 • Personlig salgskontakt
 • Hurtig levering
Kontakt os nu

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Please wait, adding to cart...

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.