• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Bestil mere, betal mindre
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

Philips CoreLine BN120C LED lysrender

Beskrivelse Philips CoreLine BN120C LED lysrender

Dette LED armatur er en højkvalitets LED-belysning løsning. Armaturet er godkendt af TüV-rapporten og overholder alle europæiske standarder som beskrevet i EN 12464-1. Armaturet har en kølig hvid eller varm hvid lys-temperatur og er derfor meget anvendelig mange steder. Takket være LED-teknologien har dette armatur ingen løse lysstofrør, der skal udskiftes efter 10.000 timer, men integrerede premium LED-chips med en levetid op til 50.000 timer. Produktet er kompakt og nemt at installere. Alt monteringsmateriale er inkluderet. BN120C er en energivenlig løsning.

Service

Vi tilbyder 3 års garanti på dette LED armatur. Har du spørgsmål eller har du brug for hjælp efter eget valg? Så er du velkommen til at tage kontakt til os.

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!
89 88 09 71

El-installatør henvendelse

Udfyld felterne herunder så kontakter vi dig hurtigst muligt med de bedste fordele vi har til vores el-installatør kunder. Afhængigt af størrelsen på dit firma kan du for eksempel opnå rabat op til 20% eller en personlig kontaktperson.

Vil du hurtigt have kontakt til os? Ring da venligst til vores salgsteam på telefon 89 88 09 71

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!