Beskrivelse Philips CoreLine LED WL121V Væg Monteret Oval

Glødepære Switchboard

Glødepære Switchboard til de bedste priser! Nyd en mængderabat på store ordre samt en hurtigt levering og gratis fragt ved køb for over 750 kr! Jo mere du køber, jo mere sparer du.Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at placere en ordre!

Glødepære Switchboard er hvidglødende pærer med forstærket konstruktion, desginet som rør. Disse glædepærers kvalitet gør dem mindre skrøbelige.

Præsentation af Switchboard

Vi tilbyder 4 forskellige modeller af rørformede lamper:

  • 15W - i både klar og mat.
  • 25W model - i både klar og mat

Den klare farve gør glasset gennemsigtigt og det er derfor tydeligt at glødetråden er synlig. Den matterede farve bringer et forholdsvis varmt lys og glødetråden er ikke synlig, fordi glasset ikke er gennemsigtig.

Brug af Switchboard

Med et meget højt farvegengivelsesindeks 90-100Ra og en farvetemperatur på 2700 Kelvin, tilbyder den matteret farve et strålende lys og giver mulighed for en helt naturlig gengivelse af farver. Hovedsagelig anvendes pæren til indendørs belysning, men disse pærer kan også bruges til I huse, hoteller, restauranter og butikker. En ting er sikker, deres varme lys vil give dig mulighed for at skabe en unik atmosfære.

For mere information eller hvis du har flere spørgsmål, så kontakt os på 89880971 eller [email protected]

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Anmeldelser

Dette produkt får en bedømmelse fremragende baseret på 12 anmeldelser af personer, som har købt dette produkt.
Please wait, adding to cart...