• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Bestil mere, betal mindre
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

Philips CoreLine WL120V LED | nødbelysning

Beskrivelse Philips CoreLine WL120V LED | nødbelysning

Philips WL120V er et armatur bestående af komponenter af høj kvalitet med integreret LED-teknologi. Armaturet kan benyttes som en direkte udskiftning til traditionelle vægmonterede armaturer. Kvaliteten af ​​denne armatur er godkendt af LM79 og LM80 målerapporter. Derfor overholder produktet alle europæiske standarder som beskrevet i EN 12464-1. WL120V er velegnet til brug på både væg og loft: trappeopgange, parkeringshuse og udendørs sikkerhedsbelysning mv. Dette armatur er vandalsikret (IK10) og er vandtæt (IP65 værdi). Ved at skifte til dette armatur er det muligt at opnå op til 55% energibesparelser sammenlignet med armaturer med PL-C lyskilder. 

Armaturet fås med varmt hvidt lys på 3000 kelvin og i 4000 kelvin, køligt hvidt lys. Den har en nødbelysning funktion på 3 timer og en levetid på omkring 60000 timer, hvilket vil være mere end 10 år i en gennemsnitlig applikation. WL120V leveres med 5 års garanti.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores lys-team.

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!
89 88 09 71

El-installatør henvendelse

Udfyld felterne herunder så kontakter vi dig hurtigst muligt med de bedste fordele vi har til vores el-installatør kunder. Afhængigt af størrelsen på dit firma kan du for eksempel opnå rabat op til 20% eller en personlig kontaktperson.

Vil du hurtigt have kontakt til os? Ring da venligst til vores salgsteam på telefon 89 88 09 71

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!