Philips Corepro LEDcapsule G9 2.3W 215lm - 827 ekstra varm hvid | dæmpbar - erstatter 25W

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Er du el-installatør eller anden fagmand?

  • Få op til 20% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Let at returnere
Kontakt os nu

Specifikationer Philips Corepro LEDcapsule G9 2.3W 215lm - 827 ekstra varm hvid | dæmpbar - erstatter 25W

Beskrivelse Philips Corepro LEDcapsule G9 2.3W 215lm - 827 ekstra varm hvid | dæmpbar - erstatter 25W

Godt at vide:

  • Lille størrelse, kraftigt lys
  • Bæredygtigt produkt
  • Energibesparelse
  • Spar mere i strøm, dæmp din pære

 

Lille størrelse, kraftigt lys

Denne Philips G9 LED kapselpære er blandt de mest kompakte LED pærer, der findes. Derfor passer den ind i de fleste smalle armaturer. Det kan f.eks. være vitrineskabe, køleskabe, emhætter, diske, dekorativt inventar i barer eller i stuer og soveværelser. På trods af sin kompakte størrelse giver denne G9 LED pære med en farvetemperatur på 2700K - ekstra varm hvid et klart og kraftigt lys. Og det gør den i ikke mindre end 15000 timer! HUSK: Da G9 LED pærer fungerer direkte på 220-240 volt, skal du ikke bruge en transformer.

 

Bæredygtigt produkt

Ved at købe dette produkt fra Philips får du en bæredygtig belysning sammenlignet med en traditionel G9 halogenpære. Desuden er LED meget bedre for miljøet, fordi der ikke er nogen giftige stoffer i produktet. Vi anbefaler, at du sammenligner størrelsen på din nuværende G9 pære med størrelsen på denne G9 LED pære. Diameteren på denne LED kapselpære er: 23mm og højden er: 51mm. Så ved du med sikkerhed, om pæren passer i din lampe eller ej. Find her en oversigt over alle vores G9 LED pærer.

 

Energibesparelse

Vil du opnå det samme lysudbytte som med en G9 halogenpære, men så med meget lavere strømforbrug? Det er muligt med denne G9 LED pære. Pæren her bruger kun 2.3 watt og lyser med en kraft som en pære på 25watt. Du ser her tydeligt, at LED belysning er meget mere økonomisk. Indkøbsprisen bliver hurtigt tjent ind. Vi tilbyder også garanti på 2 år for denne pære.

 

Spar mere i strøm, dæmp din pære

En dæmpbar G9 LED pære skaber ikke kun ekstra atmosfære i et rum, men giver dig også ekstra energibesparelser! Når du dæmper en LED pære skruer du ned for strømforbruget. For at få dæmpbare G9 LED pærer til at virke skal du tilslutte dem til en LED lysdæmper, se vores udvalg her. Bemærk: Er denne pære dæmpbar? Ja, kan dæmpes.

Anmeldelser

Dette produkt får en bedømmelse Meget god baseret på 2 anmeldelser af personer, som har købt dette produkt.

Er du el-installatør eller anden fagmand?

  • Få op til 20% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Hurtig levering
Kontakt os nu

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Please wait, adding to cart...

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for professionelle og virksomheder, benyt ikke denne mulighed, hvis du er privatkunde. På forhånd tak

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.