• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

Philips distrubutør

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 88 09 71

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.

Lyskilderdirekte: Officiel distributør af Philips


 

Lyskilderdirekte.dk er officiel distributør af Philips produkter. Vi er et helt uafhængigt selskab af koncernen, men vi tilbyder Philips mærkevarer, for at sikre kvaliteten til den bedste pris! Følgende Philips produkter kan findes på Lyskilderdirekte.dk:

 

LED pærer

En LED pære består af en eller flere lysdioder. LED-lys er energieffektive og har en lang levetid. Antallet af forskellige LED pærer i vores sortiment vil forsætte med at stige.
 

Halogenpærer

Halogen er anden pærevariant. Glas indkapslingen er fyldt med halogen (høj trykt). En halogenpære er mindre end en regulær pære. Halogenpærer er stadig meget populære, og dette afspejles også i vores nuværende sortiment.

Kompaktlysstofrør

Kompaktlysstofrør er meget lig CFL, og er især velegnet til professionelt brug. Nogle af disse pærer har ikke en elektronisk ballast, og den skal derfor bestilles seperat - Du kan se forskellen ved om de er "Non integrated" eller "integrated". Kompakte lysstofrør har en anden montering end sparepærer. De er nemme at montere, og letgenkendelige med enten 2 eller 4 stifter/pins.
 

Lysstofrør

Lysstofrør er et aflangt rør, hvori elektrisk strøm sendes gennem en aksel. Ved gasudladningspærer, har pæren en lysende strålig. Laget på lysstofrøret bestemmer farven, og der findes mange forskellige typer af lysstofrør, som alle findes i vores katalog. Moderne lysstofrør er meget energieffektive, og kan have en meget lang levetid. Lysstofrør fås i forskellige størrelser, både i forhold til længde og diameter (26mm & 16mm =TL-D og T5). Mere information kan findes på vores side om lysstofrør.

Damplamper/HID lamper

Højtryks damplamper er et produkt, hvor elektrisk strøm sendes gennem ioniseret gas. Den mest berømte er højtryk produktet Xenon lampen, der er almindelig anvendt i bilindustrien. Til denne produktgruppe er en matchende ballast nødvendig. Der findes også kompakte damplamper. Disse er som navnet indikerer mindre, og er meget udbredt i butikker.

Lavenergipærer/sparepære

Pæren er en foldet variant af lysstofrør, og er en meget mere økonomisk lyskilde end produkter som gløde og halogenpærer. En sparepære findes med mange forskellige sokler, herunder de populære E14 og E27 monteringer. I dag starter sparepærer (med det elektroniske kredsløb) meget hurtigt og med næsten øjeblikkelig fuld lysstyrke.

Særlige lamper

I kategorien særlige lamper, vil du finde forskellige typer af lamper. Disse lamper anvendes i specielle applikationer – trafiklys, teaterlys osv. 

Forkoblinger/armaturer 

Visse lyskilder kræver forkoblinger for enten at starte eller forlænge produktets levetid.

Glødepære 

Pæren udsender lys ved antændelse af et filament inden i glas kabinettet. Den Europæiske Unnion har besluttet at udfase glødepæren. Lyskilderdirekte.dk har derfor fravalgt produktet til vores sortiment. Der er mange gode alternativer til glødepæren – mere energieffektive samt længere levetid.