• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder
Please wait, adding to cart...

Philips HID-SDU til lys kontrol systemer

115,05 kr 92,04 kr ekskl. moms Inkl. moms
i
For ordre under 900,00 kr inkl. moms, er leveringsomkostningerne på 44,00 kr inkl. moms For ordre under 720,00 kr ekskl. moms, er leveringsomkostningerne på 35,20 kr ekskl. moms
Tilgængelig

Beskrivelse Philips HID-SDU til lys kontrol systemer

Køb Philips HID-SDU til lys kontrol systemer til de billigste priser! Køb kvalitetsprodukter i store mængder og modtag store rabatter. Køb mere og spar mere. Hurtig levering, som er gratis ved køb for over 750 kr.!

Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på e-mail: [email protected] eller tlf: 89 88 09 71.

Philips HID-SDU til lys kontrol systemer Specifikationer

Philips HID-SDU til lys kontrol systemer er til at styre alle dæmpning enheder med en indgang på 1-10V. Den giver en todelt kontrol med elektroniske ballaster.

Levetid er ekstra lang med hele 200.000 timer, som vil give dig mulighed for at reducere hyppigheden af udskiftning betydeligt.

Brug af Philips HID-SDU til lys kontrol systemer

Philips HID-SDU til lys kontrol systemer anvendes i kombination med elektroniske kontrolsystemer og er generelt ftil dæmpning af offentlig belysning.

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!
89 88 09 71

anmeldelser

Læs flere anmeldelser

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.