Philips LED Lysrender CoreLine BN126C 28.1W 3500lm - 840 Kold Hvid | 150cm - 1x Ledningsgennemføring

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Er du el-installatør eller anden fagmand?

  • Få op til 15% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Let at returnere
Kontakt os nu

Specifikationer

Beskrivelse Philips LED Lysrender CoreLine BN126C 28.1W 3500lm - 840 Kold Hvid | 150cm - 1x Ledningsgennemføring

Godt at vide

  • Holdbar og energieffektiv
  • IP-klassificering
  • Farvetemperatur
  • Forretningsmæssige fordele

 

Holdbar og energieffektiv

Denne Philips LED lysrender med en længde på 1450 mm er det holdbare og energieffektive alternativ til et konventionelt lysstofrørsarmatur med seperat lysstofrør på 1x58watt. En stor fordel ved en LED integreret lysrender er, at du ikke behøver at udskifte lysstofrørene! Hvad der er endnu mere slående er den lange levetid på 50000 timer og det lave wattforbrug på 28.1watt. Du er derfor sikret betydelige energibesparelser og et produkt, der vil holde i mange år, hvor du kun har minimale omkostninger til vedligeholdelse. 

IP-klassificering

Et vigtigt kvalitetselement i LED armaturer er IP-værdien. Dette angiver, i hvor høj grad et produkt er støv- og vandtæt. IP44 betyder, at et armatur er stænktæt, og fra IP65 og opefter er et LED armatur helt støv- og vandtæt. IP-værdien for denne LED lysrender fra Philips er: IP20. Hvis et LED armatur er helt vandtæt, er den perfekt i områder, hvor det kan blive fugtig eller i nedbør, det kan være i stalde, skure, kældre, parkeringspladser og udendørs områder. 

Farvetemperatur

Denne LED lysrender fra Philips har farvetemperatur: 4000K - kold hvid. Til områder, hvor der er lidt eller intet naturligt dagslys, anbefaler vi farvetemperaturen 6500 Kelvin (dagslys). Dette er en særlig behagelig lysfarve til dyr i stalde. 4000 Kelvin (kold hvid) er stadig frisk og naturlig i farven og passer derfor ind i mange (arbejds)situationer, f.eks. på et lager, i et byggemarked eller i en fabrikshal. 3000 Kelvin (varm hvid) er noget blødere i lyset og passer derfor godt som belysning i en gang, korridor, trappehus eller et galleri.

Forretningsmæssige fordele

Som erhvervskunder hos Lyskilderdirekte er du kommet til det helt rigtige sted når det drejer sig om at kunne købe LED belysning online til meget konkurrencedygtige priser, hvilket f.eks. denne LED lysrender bliver tilbudt til. Bemærk: Når du opretter en erhvervskonto hos os, kan du opnå en lang række ekstra fordele! Er du nysgerrig? Klik her og se mere: Erhvervskunder

Sidst men ikke mindst: Denne LED lysrender leveres med en all-in garanti på 5 år.

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Anmeldelser

Dette produkt får en bedømmelse fremragende baseret på 1 anmeldelser af personer, som har købt dette produkt.