Philips Lineco TMS022 1xTL-D58W HF

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Er du el-installatør eller anden fagmand?

  • Få op til 15% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Let at returnere
Kontakt os nu

Specifikationer Philips Lineco TMS022 1xTL-D58W HF

Beskrivelse Philips Lineco TMS022 1xTL-D58W HF

Godt at vide

  • Holdbar og energieffektiv
  • IP-klassificering
  • Farvetemperatur
  • Forretningsmæssige fordele

 

Holdbar og energieffektiv

Denne Philips LED lysrender med en længde på 1570 mm er det holdbare og energieffektive alternativ til et konventionelt lysstofrørsarmatur med seperat lysstofrør på 1x58watt. En stor fordel ved en LED integreret lysrender er, at du ikke behøver at udskifte lysstofrørene! Hvad der er endnu mere slående er den lange levetid på timer og det lave wattforbrug på 58watt. Du er derfor sikret betydelige energibesparelser og et produkt, der vil holde i mange år, hvor du kun har minimale omkostninger til vedligeholdelse. 

IP-klassificering

Et vigtigt kvalitetselement i LED armaturer er IP-værdien. Dette angiver, i hvor høj grad et produkt er støv- og vandtæt. IP44 betyder, at et armatur er stænktæt, og fra IP65 og opefter er et LED armatur helt støv- og vandtæt. IP-værdien for denne LED lysrender fra Philips er: IP20. Hvis et LED armatur er helt vandtæt, er den perfekt i områder, hvor det kan blive fugtig eller i nedbør, det kan være i stalde, skure, kældre, parkeringspladser og udendørs områder. 

Farvetemperatur

Denne LED lysrender fra Philips har farvetemperatur: . Til områder, hvor der er lidt eller intet naturligt dagslys, anbefaler vi farvetemperaturen 6500 Kelvin (dagslys). Dette er en særlig behagelig lysfarve til dyr i stalde. 4000 Kelvin (kold hvid) er stadig frisk og naturlig i farven og passer derfor ind i mange (arbejds)situationer, f.eks. på et lager, i et byggemarked eller i en fabrikshal. 3000 Kelvin (varm hvid) er noget blødere i lyset og passer derfor godt som belysning i en gang, korridor, trappehus eller et galleri.

Forretningsmæssige fordele

Som erhvervskunder hos Lyskilderdirekte er du kommet til det helt rigtige sted når det drejer sig om at kunne købe LED belysning online til meget konkurrencedygtige priser, hvilket f.eks. denne LED lysrender bliver tilbudt til. Bemærk: Når du opretter en erhvervskonto hos os, kan du opnå en lang række ekstra fordele! Er du nysgerrig? Klik her og se mere: Erhvervskunder

Sidst men ikke mindst: Denne LED lysrender leveres med en all-in garanti på .

Anmeldelser

Læs flere anmeldelser

Er du el-installatør eller anden fagmand?

  • Få op til 15% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Hurtig levering
Kontakt os nu

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Please wait, adding to cart...

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for professionelle og virksomheder, benyt ikke denne mulighed, hvis du er privatkunde. På forhånd tak

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.