Philips MASTER PL-S 7W - 830 varm hvid | 4 Pin

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Er du el-installatør eller anden fagmand?

  • Få op til 15% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Let at returnere
Kontakt os nu

Specifikationer Philips MASTER PL-S 7W - 830 varm hvid | 4 Pin

Beskrivelse Philips MASTER PL-S 7W - 830 varm hvid | 4 Pin

De bedste priser på Philips PL-S 7W 830 4P (MASTER)! Hurtig levering. Køb Phillips i store mængder og få store rabatter! kontakt os gerne for yderligere information eller rådgivning!

Tekniske egenskaber Philips PL-S 7W 830 4P (MASTER)

Master Philips PL-S 4P er et lysstofrør med separat strømforsyning. Disse pærer er kompatible med en elektronisk ballast. Med en længde på 590 cm, Philips PL-S 7W 830 4P (MASTER) har en 2G7 fatning, lavet med stifter. Philips PL-S 7W 830 4P (MASTER) har et varmt lys med en farvetemperatur på 3000K. Farvegengivelsesindeks er fremragende på mere end 80Ra. Philips PL-S 7W 830 4P (MASTER) pærer har et energimærke klassificeret med et B. Pærene har en lang levetid, i gennemsnit 13000 timer. Med disse pærer vil du kunne opnå en betydelige besparelse.

Philips PL-S 7W 830 4P (MASTER) Anvendelse

Philips PL-S 7W 830 4P (MASTER) pærer er perfekt tilpasset til korridorer og trappeopgange.

Anmeldelser

Læs flere anmeldelser

Er du el-installatør eller anden fagmand?

  • Få op til 15% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Hurtig levering
Kontakt os nu

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Please wait, adding to cart...

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for professionelle og virksomheder, benyt ikke denne mulighed, hvis du er privatkunde. På forhånd tak

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.