• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Bestil mere, betal mindre
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

Philips GU5.3 halogenpærer

I denne kategori finder du vores  udvalg af Philips GU5.3 halogenpærer med 12V. Philips GU5.3 halogenpærer er spots med en lille sokkel som har 5,3 mm mellem de to stifter. Disse spotlights er fremragende til retningsbestemt belysning i både hjem, hoteller, restauranter og kontorer. Dens varme farvetemperatur er perfekt til at skabe et varmt og indbydende miljø i både offentlige miljøer og i hjemmet. Philips GU5.3 pærer bruger 12V, hvilket betyder, at der kræves en transformer mellem lyskilden og armaturet. Vores sortiment er nu noget begrænset eftersom halogenpærerne er ved at blive udfaset, men vi har en god nyhed til dig! Philips tilbyder også GU5.3 halogenpærer med LED. Disse bruger op til 5 gange mindre energi og holder tyve gange længere. Du kan udskifte en Philips GU5.3 halogenpære med en Philips GU5.3 LED LED pære hurtigt og nemt. Tip: Hvis du bruger en almindelig  farvetemperatur/lysfarve med halogen så svarer det til en kelvin på 2200-2700K i LED versionen. 

FilterCategory

El-installatør henvendelse

Udfyld felterne herunder så kontakter vi dig hurtigst muligt med de bedste fordele vi har til vores el-installatør kunder. Afhængigt af størrelsen på dit firma kan du for eksempel opnå rabat op til 20% eller en personlig kontaktperson.

Vil du hurtigt have kontakt til os? Ring da venligst til vores salgsteam på telefon 89 88 09 71

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!