• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Bestil mere, betal mindre
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

Philips GY6.35 & G6.35 halogenpærer

Denne kategori indeholder en række Philips GY6.35 og G6.35 halogenpærer. GY6.35 og G6.35 halogenpærer er meget små halogen pærer med to ben der sidder med 6,35 mm fra hinanden. Den ene pære G6.35, er tilgængelig som spot form medens den anden GY6.35 er kapselformede halogenpærer. Den kapselformede er fremragende til brug, hvor pladsen er begrænset og i meget små armaturer. Spotlight-pærerne fungerer derimod ideelt som spot-belysning i hjemmet, restauranter, hoteller og lignende. Vores udvalg af denne pære i halogen er næsten faset ud, men heldigvis tilbyder Philips en GY6.35 i LED kapsel som holder 20 gange længere og bruger op til 90% mindre strøm end halogenpæren. Ved at skifte til LED GY6.35 pærer opretholder du en høj kvalitet af lys, samtidig med at du reducerer energiomkostningerne! Kontroller dimensionerne på din LED kapselpære, og mål i din lampe om dimensionerne passer deri, idet LED GY6.35 pærer er lidt større end halogenpæren på trods af at soklen passer.

FilterCategory

El-installatør henvendelse

Udfyld felterne herunder så kontakter vi dig hurtigst muligt med de bedste fordele vi har til vores el-installatør kunder. Afhængigt af størrelsen på dit firma kan du for eksempel opnå rabat op til 20% eller en personlig kontaktperson.

Vil du hurtigt have kontakt til os? Ring da venligst til vores salgsteam på telefon 89 88 09 71

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!