Forrige

Philips LED Pærer

På denne side kan du finde vores fulde sortiment af Philips LED Pærer. Philips LED Pærer er en ny og innovative form for belysning. De kommer i mange former og størrelser og er den mest energieffektive teknologi. Det er vigtigt at tjekke soklen af LED Pæren, for at være sikker på, at du får et produkt, som du kan bruge. Hos Lyskilderdirekte har vi et bredt udvalg af Philips LED Pærer, alt fra E14 & E27 LED Pærer til GU10 LED Pærer, hvilket kan bruges som spotbelysning. På venstre side af skærmen kan du bruge et filter til at vælge soklen, som du har brug for. Philips LED Pærer vil hjælpe dig med at spare penge og sænke dit energiforbrug. Køb dine Philips LED Pærer hos Lyskilderdirekte, vi garanterer dig billige Philips LED Pærer og hurtig levering!
Læs mere

1 til 24 ud af 271

271 produkter

1 til 24 ud af 271

271 produkter

Philips LED belysning - Når kun det bedste lys er godt nok!

LED er en ny og innovativ form for lys. LED-teknologien anvender en elektrificeret halvleder til at producere lys; i stedet for en traditionel glødetråd. Som et resultat af dette, kan LED-lys skabes i en række forskellige former og størrelser.

Disse pærer kan stort set anvendes over alt, fra kommerciel brug som hoteller og kontorer, til mere hjemmelig brug såsom belysning i stue og køkken.

 • Gennemsnitlig levetid på mellem 40.000 og 45.000 timer.
 • Spar op til 85% i energi sammenlignet med ældre lyskilder.
 • Miljøvenlige, og indeholder ikke kviksølv. 
 • Producerer UV- og IR frit lys, hvilket betyder at de belyste objekter ikke bleges af lyset. 
 • Pg.a den høje lysstykrke og farvemætning, giver Philips LED et dynamisk lys, som føles behageligt. 
 • LED-lamper har ingen reflektor, men findes med forskellige spredningsvinkler/lysvinkler.
 • Philips LED fås i flere forskellige farvetemperaturer.
 • 1 til 5 års fuld garanti.
 • Nem udskiftning, da LED kan erstatte ældre pærer 1 til 1.

 

Hvordan vælger man den rigtige?

 1. Vælg den fatning du normalt plejer at bruge, Philips LED pærer fås med både E27, E14, GU10, GU5.3, G53 fatning og som lysstofrør.
   
 2. LED pærer bruger langt mindre strøm og dette kan aflæses i produktnavnet, fx betyder 5-35W at LED kun forbruger 5W sammenlignet med en traditionel 35W pære.
   
 3. Fås i farvetemperaturer der passer til alles smag og formål: 2700K (ekstra varm hvid), 3000K (varm hvid), 4000K (kølig hvid lys) og 6500K (dagslys).
   
 4. Uanset dit behov, er de tilgængelige med en lys vinkel der passer lige til formålet; 25 grader for fremhævningsbelysning belysning, 40 grader for almen belysning og 60 grader til belysning af store områder.

 5. Hvis du ønsker at anvende LED pærer med en lysdæmper, så tjek produktnavnet for et ''D'', da dette betyder at de er dæmpbare. 

 

Hovedgrupper og serier af Philips LED pærer

De fem fatnings hovedgrupper:

Serier:

Philips MASTER: Pærer i MASTER serien har en gennemsnitlig højere levetid, er dæmpbare med lysdæmpere og har en lang garanti periode.
Philips CorePro: Består af budget venlige versioner, der ikke er dæmpbare og som har en kortere levetid, men som stadig bærer præg af Philips kvalitet.
Philips HUE: Det nyeste skud på stammen indenfor LED belysning, der med din smartphone kan kontrollere 16 millioner farver. 
 

LED - din erstatning for glødepæren

LED pærer fra Philips med en E27 eller E14 fatning, kan du nemt skrue i dine nuværende lamper. Du sparer op til 80% på energien sammenlignet med glødepærer. Læg venligst mærke til dine nuværende pærers watt-tal, så finder du nemt det rigtige LED alternativ. De mest solgte LED pærer som erstatning for glødepærer er Philips MASTER LED-serien.


Udskift dine halogenpærer med LED

De nye LED pærer kan nemt installeres ved blot at fjerne din gamle pære og skrue den nye i, hvis du vel og mærke benytter dig ad den samme sokkel og watt ækvivalens. Når du udskifter dem skal du sørge for at dit lys er slukket, før du fjerner eventuelle pærer.

Det er også vigtigt at være opmærksom på om den LED pære man er interesseret i, har brug for en transformer, da både LED pærer med en GU5.3 og G53 fatning kører på 12 eller 24V.

Husk også at ændre starter hver gang du udskifter dine traditionelle lysstofrør til LED rør.

Bruger du 12V halogen pærer på nuværende tidspunkt? Kunne du tænke dig at spare op til 80% på dine halogenlampers energiforbrug? Erstat alle dine halogen pærer med Philips 12V LED nu! Tag et kig på Philips LED spot LV. Disse pærer er ikke blot energibesparende, de holder også mere end 20 gange længere end dine nuværende halogenpærer. Du kan vente 10 år med at udskifte dem.12V LED pærer fås i både kolde og varme farver.


230V LED PAR

Hvis du bruger PAR pærer i butik eller hjem, så bruger du en masse unødvendig strøm hver eneste dag. Du vil kunne spare op til 80% energi, ved at udskifte dem med Philips PAR LED pærer. Antag eksempelvis at dine nuværende lamper bruger 50W - 150W per styk. Ved at erstatte dem med en LED pære der kun bruger 7W - 18W, vil du kunne spare en mindre formue bare på dine energiomkostninger.

loading

Vent venligst ...

Fortsætte med at handle
Til kassen