• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.

Søger du efter den bedste belysningsløsning til at belyse din bygning? Oplev vores store udvalg af produkter i denne kategori og køb online på !

Sensor Belysning

Sensor Belysning indeholder et bredtudvalg af produkter grupperet i underkategorier. I denne kategori kan du få adgang til andre undergrupper, hvor du kan finde alt fra Indendørs sensorer til udendørs inventar og et stort udvalg af tilbehør. Alle produkter tilhører Steinel, som er førende producent indenfor sensor belysning, og tilbyder funktionalitet, kvalitet og resistente produkter.

Sådan vælger du den rigtige

I denne brede kategori af STEINEL produkter. Nogle af produkterne er følgende:

• Steinel ekstra pærer CFL: Disse er perfekt til at blive erstattet i sensor lys, når de fader ud. Dette produkt kan findes i to forskellige farvetemperaturer: varmt lys med 2700K og kold hvid med 4000K

• Steinel Impulser Modtager: Designet til overflademontering, dette produkt er ideelt til at skifte "ON" og "OFF" automatisk og har et  til indstilling til dette. Den kan modtage signaler fra 8 Steinel Impulser sendere.

• STEINEL Fjernbetjeninger: Styr din sensor med fjernbetjeningen! Juster indstillingerne, slå det til og fra, styr lysstyrke og dækningsområde, ved kun at trykke på en knap!

• STEINEL Moduler: STEINEL-moduler bruges, hvis den primære strømforsyning  slår fejl eller når det er nødvendigt at modulere lys til forsigtigt at øge lampens udbytte til 100%. Hvert Steinel modul kan bruges til forskellige situationer, du kan tjekke de særlige forhold i hvert enkelt produkt for at finde ud af, hvilken en ville passe til dine behov bedre.

• Steinel vinkelbeslag: vinkelbeslag anvendes til at gør installationen nem i vægge eller lofter. Der er flere vinkelbeslag, som du kan vælge imellem.

• Steinel Beskyttende covers: beskyttende dæksler vil beskytte Sensor fra eventuelle skader eller hærværk

 

Alle disse produkter kan opdeles efter forskellige specifikationer og funktioner, hvilket hjælper dig med at begrænse din søgning. Brug filteret til venstre for at finde det rigtige produkt til dine behov. De forskellige funktioner, som du kan vælge fra, er:

Montering

Der er forskellige inventar og produkter, afhængigt af tre monteringssted:

• Overflade montering (væg)

• Overflade loftet

• Overflade montering (pendel)

Farver

For at gøre søgningen lettere i filteret, kan du vælge farven  af de produkter, som du ønsker. Filteret vil tilbyde dig et stort udvalg af produkter i henhold til dit valg. Den mest almindelige farve i disse produkter er sort, hvid og børstet aluminium.

Farvetemperatur

Hvert lys, der anvendes i en sensor har en farvetemperatur. Nogle gange kan det være svært at vælge farvetemperaturen, der vil passe med atmosfæren, vi ønsker at skabe. I følgende oplysninger har vi en oversigt over de typiske steder, der anvendes til hver af dem:

• 3000K-3500K anvendes ofte i skoler og kontorer.

• 4000K er meget udbredt i pakhuse, værksteder og fabrikker.

• 6500K er normalt bruges til at tænde visse arbejdspladser, hvor "dagslys" er meget vigtigt. Hvor det at have et klart sprød lys til at se tingene perfekt er vigtigt, for eksempel hospitaler.

Nøds armatur

I det store udvalg af sensorer, er der nogle med funktioner integreret. Armaturets nødsituation er evnen til at give lys i nogle timer, når der er et problem med strømforsyning eller en anden fejl. STEINEL Orientering Modul RS PRO MLED 1A er det perfekte tilbehør til at bringe lys, når det skal bruges.

Vi tilbyder top kvalitets produkter, kombineret med lave priser og ekstremt hurtig levering. Drag fordel af dette og bestil Sensor Belysning!