• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

Solcellelamper

Lyskilderdirekte er stolte af at kunne tilbyde denne kategori med solcellelamper i vores sortiment. Solcellebelysning virker med solenergi og er en energivenlig løsning til udendørsbelysning. Solen fungerer som en naturlig oplader til solcellelampens batteri som har en lang holdbarhed. Du er skal derfor ikke bruge ekstra omkostninger til strøm, vedligeholdelse og udskiftning. Solcellebelysning er meget populær på grund af, at de er nemme at installere og kan bruges til flere forskellige formål. Udnyt filteret her til venstre på siden til at finde den belysningsmodel, som passer bedst til din have og dit beov. Vi tilbyder både solcellelamper som vægbelysning, nedgravningsspots og med, eller uden, bevægelsessensor. 

FilterCategory
Nuværende søgning
1-24 ud af 37 resultater er fundet
Filter
Sorter efter

Hvad er fordelene ved solcellelamper?

Fordelen ved solcellelamper ligger primært i lyskildens fremragende effektivitet og holdbarhed. De drives udelukkende af solenergi, så ud over købsomkostningerne har du ingen yderligere driftsomkostninger. Det betyder en besparelse på 100 % på dine energiomkostninger.

Du kan også drage fordel af LED'ernes lange levetid. Det er ikke usædvanligt, at sol LED lys har en levetid på 30.000 timer. Du skal derfor kun udskifte lamperne meget sjældent og kan spare yderligere på vedligeholdelsesomkostningerne.

Hvilke typer solcellelamper findes der?

Hos Lyskilderdirekte tilbyder vi forskellige typer solcellelamper. Det omfatter væglamper, pullert lamper og jordspots, som du nemt kan bruge udendørs.

De fleste af vores solcellelamper har en lysfarve på varm hvid (3000K). Det er en perfekt farvetemperatur til at sprede en hyggelig atmosfære og som indbyder til afslapning. Så du kan med fordel bruge dem i haven eller på terrassen.

Andre af vores solcellelamper har en kold hvid farvetemperatur (4000K). Disse lamper er mere velegnede til offentlige miljøer, f.eks. kontorer eller beboelsesejendomme. Her fremmer lyset opmærksomheden og holder kroppen vågen.

Mange af vores solcellelamper er også udstyret med en bevægelses- og/eller skumringsrelæ. Du kan læse mere om dette i næste afsnit.

Findes der solcellelamper med bevægelsessensorer?

Ja, mange solcellelamper er udstyret med bevægelsesdetektorer! De tændes kun, hvis der er noget som bevæger sig i nærheden, og så giver de lys i et vist tidsrum. Dette er især praktisk i miljøer, hvor der kun er behov for belysning på bestemte tidspunkter.

Derudover findes der også sollysbelysning med dagslysføler. De måler lysstyrken konstant omkring sig. Når lysintensiteten på et tidspunkt falder under en bestemt værdi, tænder de. Sådanne solcellelamper giver derfor kun lys, når der virkelig er brug for det. På denne måde kan du ligesom med en bevægelsesdetektorerne spare på energien.

I vores kategori "LED sensor belysning" har vi samlet alle lamper med bevægelses- og lyssensorer til dig.

Hvad skal jeg overveje, når jeg køber solcellelamper?

Solcellelys bruges mest i udendørs områder. Du bør derfor sørge for, at de er tilstrækkeligt beskyttet mod vejrforholdene. 

Mange af solcellelamperne i vores sortiment har en høj beskyttelsesklassification. Hvis du ønsker at installere en solcellelampe i haven, der skal være beskyttet mod regn, skal du kigge efter en beskyttelsesfaktor på mindst IP65. Hvis lyset kommer fra en nedgravet jordspot, anbefaler vi IP67. På den måde kan vandet ligge på glasset, uden at sive ind. Hvis din lyskilde derimod er placeret under et lille udhæng på en husmur, så behøver den kun at have en beskyttelsesfaktor på IP44.

Til hvilke områder er solcellelamper velegnede?

Solcellelamper er særdeles velegnede til udendørs områder, hvor der er meget sollys. En sådan placering sikrer, at armaturets solcellebatterier kan oplades perfekt af solen, og at lampen derfor vil fungere korrekt. Derudover er der ingen grænser for din fantasi til hvor du vil placere dit lys!

Du kan f.eks. bruge solcellelys som dekorativ belysning i haven. Til dette formål anbefales de såkaldte pullert lamper. De kan stikkes i jorden og oplyse havestier eller indkørsler. Derfor har vi ikke kun væglamper i vores sortiment, men også jordspots, som du kan grave ned i jorden omkring terrassen eller i græsplænen.

Et andet anvendelsesområde er ved hoveddøren. Da mange solcellelamper er udstyret med en skumringsafbryder, giver de kun lys, når det bliver mørkt udenfor. Nogle af dem leveres endda med en husnummerplade, som du kan fastgøre under lampen, hvilket en perfekt udendørslampe at have også så gæster kan finde frem til din bolig.

Hvordan fungerer lamper med solceller?

Solcellelamper er normalt ikke tilsluttet elnettet. Du skal altså ikke bekymre dig om ledninger og lampen kan let flyttes rundt i haven. Disse lyskilder får al den energi, de har brug for, fra solens stråler. Integrerede solceller i batteriet opfanger denne energi, omdanner den til elektricitet som lagres i batteriet. Lampen begynder at bruge af denne energi, så snart den tænder. Dette gøres enten manuelt eller vha. en sensor. 

Vidste du at… Solcellebelysning også virker om vinteren! Solenergi er som regel tilstrækkelig til at lade LED batterierne fuldt op, selv under den kolde vinter årstid. Du bør dog sikre dig, at solcellerne og sensorerne (hvis de er til stede) altid er fri for snavs og evt. sne mv. så de kan fungere korrekt.

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 88 09 71

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.