• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

LED lysdæmper

På denne side finder du vores sortiment af LED lysdæmpere, der dæmper dine LED pærer efter den nyeste dæmpningsteknologi. Som et resultat heraf vil dine pærer ikke blive defekte, summe eller blinke, når de er dæmpet. Lyskilderdirekte tilbyder flere slags lysdæmpere fra kendte mærker. Husk at det er vigtigt at LED pæren er dæmpbar når du tilslutter en LED lysdæmper. Se vores udvalg af passende dæmpbare LED pærer her og læs videre her i vores blog om "Hvordan man dæmper LED pærer"

FilterCategory
Nuværende søgning
1-7 ud af 7 resultater er fundet
Filter
Sorter efter

Hvad er en lysdæmper?

En lysdæmper bruges til at indstille din belysning til den lysstyrke som passer bedst til den aktivitet der udføres. Det kan være noget bestemt arbejde, læsning eller til at opnå en passende stemning i rummet. Lys er i fokus og med den rette belysning kan du forvandle et opholdsrum til et stemningsfyldt hjem. Det er lysdæmpningen der kan gøre forskellen. Med indtræden af LED belysning og det udvalg der findes i dag af LED lysdæmpere er det i højere grad end tidligere muligt at justere lyset efter behov og situation. En LED lysdæmper kan monteres på væggen som en afbryderkontakt og opereres enten med en drejeskive eller en skydetap. En LED lysdæmper er kompertibel med dæmpbare LED pærer.

Hvorfor har jeg brug for en LED dæmper til mine LED pærer?

Dette skyldes, at de traditionelle / konventionelle lysdæmpere er skabt til at dæmpe gløde- og halogenpærer ved at reducere spændingen. Hvis du bruger en sådan lysdæmper til dine LED pærer, vil du opleve flimmer, vibrationer eller en summende lyd. Desuden bruger LED teknologi flere forskellige dæmpningskurver, hvilket betyder, at du kan tilpasse lyskilderne meget mere nøjagtigt eftger din smag med en LED lysdæmper. Du kan læse mere om dette i bloggen "Hvordan dæmper man LED pærer?

Er der en forskel på LED dæmpere?

Forskellen mellem de forskellige LED lysdæmpere er den minimale og maksimale belastning. Den minimale belastning angiver, hvad den samlede effekt af de tilsluttede lyskilder mindst skal være for at fungere. Den maksimale belastning af lysdæmperen må ikke overskrides, hvorfor vi altid giver det tip om at efterlade en margin på ekstra 10 %. Hvorfor? Hvis der er udsving i strømforsyningen, har det ingen indflydelse på lysenes funktion. Hos Lyskilderdirekte finder du følgende typer LED lysdæmpere:

LED dæmper til kontakter - De installeres på samme måde som en lysafbryder, med mulighed for at købe en dækplade med en eller flere drejekontakter på. 

LED ledningsdæmpere - Disse lysdæmpere er fastgjort til armaturets strømkabel og er udstyret med en praktisk drejeknap.

Vi forhandler også DALI dæmpningssystemer som bruges når du ønsker at koble flere armaturer sammen og styre lyset centralt via et netværk.

Og i vores ‘Smart’  LED belysning sortiment, kan du styre lyset via en app uden en lysdæmper.

Kan jeg dæmpe alle LED pærer?

Nej, det er ikke muligt at dæmpe alle LED pærer. Tjek altid LED pærens specifikationer for at se, om lyskilden kan dæmpes, før du køber den. Hvis du tilslutter en pære, der ikke kan dæmpes, til din LED lysdæmper, vil du få problemer med dæmpningen.

Hvorfor flimrer mine LED pærer når jeg dæmper dem?

Kort sagt er der tre muligheder for, hvorfor en LED pære kan flimre under dæmpning:

  1. Du bruger en konventionel lysdæmper.
  2. Den tilsluttede pæres effekt er under eller over den angivne belastning for LED lysdæmperen.
  3. Du har tilsluttet pærer, der ikke kan dæmpes, til lysdæmperen.

Kender du allerede den bedste måde at dæmpe en LED pære på?

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 88 09 71

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.