• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Bestil mere, betal mindre
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

Sylvania Classic Eco E14

Beskrivelse Sylvania Classic Eco E14

Køb Sylvania Classic Eco Candle Twisted til de bedste priser! Nyd en mængderabat på store ordre samt en hurtigt levering og gratis fragt ved køb for over 750 kr! Jo mere du køber, jo mere sparer du.Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at placere en ordre!

Sylvania Classic Eco Candle Twisted Karakteristik

Sylvania Classic Eco Candle Twisted er en Lys-flamme formet pære med en E14 sokkel type. Takket være denne sokkel er de er meget nemme at installere og udskifte.

Sylvania Classic Eco Candle Twisted kommer i tre Watt styrker, 18W, 28W og 42W og med en gennemsnitlig levetid på 2000 timer. Derfor kræver Sylvania Classic Eco Candle Twisted ikke så hyppig udskiftning som mange andre og reducerer dermed dine vedligeholdelsesomkostninger.

Sylvania Classic Eco Candle Twisted giver et varmt hvidt lys, og takket være den farvegengivelsesindeks 90-100Ra er farver af objekter vises perfekt.

Pæren er 100% dæmpbar.

Brug af Sylvania Classic Eco Candle Twisted

Pærerne kan anvendes mange forskellige steder. Denne pære har et dekorativt snoet design, som gør at de er meget velegnede til åbne armaturer og så findes de oftest i butikker og restauranter.

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!
89 88 09 71