Sylvania Lynx-DE 18W - 860 dagslys | 4 Pin

Er du el-installatør eller anden fagmand?

  • Få op til 15% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Let at returnere
Kontakt os nu

Specifikationer Sylvania Lynx-DE 18W - 860 dagslys | 4 Pin

Beskrivelse Sylvania Lynx-DE 18W - 860 dagslys | 4 Pin

Sylvania Lynx-DE 18W/860 G24q-2 Daylight Deluxe til de laveste priser! Hurtig afsendelse. Sylvania kvalitet og i større mængder opnås yderligere rabatter! Kontakt os nu!

Sylvania Lynx-DE 18W/860 G24q-2 Daylight Deluxe præsentation:

Sylvania Lynx-DE er kompakte fluorescerende pærer med separate strømforsyninger uden starter eller kondensator. Denne model er udstyret med en 4 bens fatning og er meget energi effektiv. Hver enkelt fluorescerende pære i denne serie har en G24q-2 fatning med 4 metal ben. Sylvania Lynx-DE 18W/860 G24q-2 Daylight Deluxe har en størrelse på 12,9cm og med en farvetemperatur på 6000K vil den give et lys der er tilsvarende dagslys. Levetiden for Sylvania Lynx-DE 18W/860 G24q-2 Daylight Deluxe er meget lang, helt op til 12000 timer. Pærerne er energi klasse A og derfor yderst energi effektive.

Brug af Sylvania Lynx-DE 18W/860 G24q-2 Daylight Deluxe:

Disse pærer er perfekte til belysning i hoteller, restauranter og teatre. De er dog også egnet til brug i hjemmet.

Anmeldelser

Læs flere anmeldelser

Er du el-installatør eller anden fagmand?

  • Få op til 15% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Hurtig levering
Kontakt os nu
Please wait, adding to cart...

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for professionelle og virksomheder, benyt ikke denne mulighed, hvis du er privatkunde. På forhånd tak

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.