Sylvania Lynx-S 7W - 830 varm hvid | 2 Pin

Er du el-installatør eller anden fagmand?

  • Få op til 15% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Let at returnere
Kontakt os nu

Specifikationer Sylvania Lynx-S 7W - 830 varm hvid | 2 Pin

Beskrivelse Sylvania Lynx-S 7W - 830 varm hvid | 2 Pin

Sylvania Lynx-S 7W/830 G23 Warm White Deluxe til lave priser! Sylvania kvaliteten og i store mængder opnås yderligere rabatter! Hurtig afsendelse, kontakt os nu!

Sylvania Lynx-S 7W/830 G23 Warm White Deluxe specifikationer:

Sylvania Lynx-S er kompakte fluorescerende kviksølvs pærer med lavtryks afladning og separat strømforsyning. De er kompatible med konventionelle og ferromagnetiske ballaster og består af 2 rør. Hver eneste fluorescerende pære i denne serie har en G23 fatning med 2 metal ben. Sylvania Lynx-S 7W/830 G23 Warm White Deluxe har en størrelse på 13,4cm. Med en farvetemperatur på 3000K vil Sylvania Lynx-S 7W/830 G23 Warm White Deluxe give et varmt hvidt lys. Levetiden for Sylvania Lynx-S 7W/830 G23 Warm White Deluxe er meget lang, op til 10000 timer, og da de er energi klasse A/B er de er yderst energi effektive.

Brug af Sylvania Lynx-S 7W/830 G23 Warm White Deluxe:

Disse pærer findes ofte brugt på offentlige områder, så som korridorer, gange og trappeopgange.

Anmeldelser

Læs flere anmeldelser

Er du el-installatør eller anden fagmand?

  • Få op til 15% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Hurtig levering
Kontakt os nu
Please wait, adding to cart...

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for professionelle og virksomheder, benyt ikke denne mulighed, hvis du er privatkunde. På forhånd tak

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.