• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder
Please wait, adding to cart...

Sylvania Superia CMI-T G12

Beskrivelse Sylvania Superia CMI-T G12

Køb Sylvania Superia CMI-T til de bedste priser! Nyd en mængderabat på store ordre samt en hurtigt levering og gratis fragt ved køb for over 750 kr! Jo mere du køber, jo mere sparer du.Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at placere en ordre!

Sylvania Superia CMI-T - Philips Alternativ

Philips har et direkte udskifteligt alternativ til Sylvania Superia CMI-T bulbs, nemlig Philips CDM-T. Disse er kompakte udladningspærer, som tilbyder fremragende farvestabilitet og et klart lys på grund af den keramiske brænder teknologi det bruger. De er velegnet til belysning af butikker.

Philips Alternativer

Når du vælger Philips alternativ til Sylvania Superia CMI-T, så vær sikker på at du vælger den samme farvetemperatur, hvis du var tilfreds med en tidligere. Farvetemperaturen er nemlig den samme Philips og Sylvania imellem.

Philips alternativ til Sylvania CMI-T er direkte udskifteligt. Philips har dog en højere kvalitet og en bedre holdbarhed i forhold til Sylvania.

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!
89 88 09 71

anmeldelser

Læs flere anmeldelser

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.