• Gratis levering Ved køb over 750,- kr. ekskl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning - 14 dage
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

Sylvania Superia CMI-TD

Beskrivelse Sylvania Superia CMI-TD

Køb Sylvania Superia CMI-TD til de bedste priser! Nyd en mængderabat på store ordre samt en hurtigt levering og gratis fragt ved køb for over 750 kr! Jo mere du køber, jo mere sparer du.Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at placere en ordre!

Sylvania Superia CMI-TD - Philips Alternativ

Philips har en nøjagtig erstatning for Sylvania Superia CMI-TD, nemlig Philips CDM-TD. Disse kompakte udladningslamper er dobbelt endede med RX7s sokkel typer. De tilbyder fremragende farvestabilitet og har en gennemsnitlig levetid på 16.000 timer.

Philips Alternativer

Når du vælger Philips alternativ til Sylvania Superia CMI-TD, så vælg den samme farvetemperatur, hvis du tidligere har været tilfreds, da farvetemperaturen er den sammen mærkerne imellem.

Philips alternativer er direkte udskiftelige med Sylvania og de tilbyder de samme egenskaber, hvilket gør det nemt når du vælger udskifte dem.

De Philips alternativer, vi tilbyder, er af en langt højere kvalitet og er mere holdbare, det er derfor, vi anbefaler dem i stedet for Sylvania så vores kunder har mulighed for at få det bedste tilgængelige produkt på markedet.

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!
Phone 89 88 09 71

Vi svarer hurtigst muligt