• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Bestil mere, betal mindre
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

Sylvania ToLEDo EM T8 LED Lysstofrør V3 | LED starter er inkl.

Beskrivelse Sylvania ToLEDo EM T8 LED Lysstofrør V3 | LED starter er inkl.

Sylvania ToLEDo V3 er et LED-lysrør, egnet til at erstatte af T8 lysstofrør (G13 fatning) i et armatur med en effekt på 18W, 36W og 58W. Kun til brug sammen med konventionelle forkoblinger (LED starter medfølger) eller direkte spænding. LED lysrøret ligner et lysstofsrør men har alle fordele ved LED-teknologien - lavere strømforbrug, mindre energiforbrug og bedre for miljøet. Lysrørene er tilgængelige i et køligt hvidt lys, 4000K, og dagslys 6500K. Med et farvegengivelsesindeks på 80, bliver farverne vist naturlige og ægte.

Sylvania V3 er velegnet til armaturer i for eksempel engroslager, industri områder, kontor mv. Ved at skifte fra lysstofrør til et led-lysrør, vil du reducere driftsomkostningerne takket været det lave energiforbrug samt vedligeholdelsesomkostninger grundet Superia lange levetid på 50000 timer. LED-lysrøret er tilgængeligt i tre længder: 60cm (18W) 120cm (30W) og 150cm (58W) og har energimærke A+

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kontakt da venligst vores lys-team.

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!
89 88 09 71

El-installatør henvendelse

Udfyld felterne herunder så kontakter vi dig hurtigst muligt med de bedste fordele vi har til vores el-installatør kunder. Afhængigt af størrelsen på dit firma kan du for eksempel opnå rabat op til 20% eller en personlig kontaktperson.

Vil du hurtigt have kontakt til os? Ring da venligst til vores salgsteam på telefon 89 88 09 71

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!