Herunder kan du finde tilbud, tips og nyheder fra Lyskilderdirekte! Kvalitets lyskilder og lamper til skarpe priser. Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev, og hold dig opdateret om inspiration og nye tilbud! 


Bright Choice

Når du vælger Bright Choice belysning, får du kvalitet til en overkommelig pris. Vores produktspecialister har nøje udvalgt de rigtige LED-produkter. På denne måde er du altid sikret et smart valg, og du får også op til 3 års garanti på dit køb. Det er god beslysning for små penge! 

Oprydning - Sidste chance! 

Vi rydder op hos Lyskilderdirekte. Udnyt denne chance og scor topkvalitet LED pærer, LED armaturer, konventinelle pærer og tilbehør.


Udfasning af konventionel belysning

EU har besluttet at udfase forskellige typer af konventionel belysning gradvist. Som følge af ændringen af RoHS-direktivet om anvendelse af visse farlige stoffer i elektrisk og elektronisk udstyr må lysstofrør, sparepærer og halogenpærer ikke længere produceres til det europæiske marked fra februar 2023.


Noxion Quick Guide - Skift til LED belysning

Noxion har lavet en simpel guide, så du kan nemt skift dit traditionelle armatur ud med et LED armatur fra Noxion.


Lyskilder med det bedste energimærke

LED pærer som bruger 50% mindre energi end standard LED pærer og har en levetid på mere end 50.000 timer.


Røgalarmer, altid en god beslutning

Det er umuligt at forudsige, hvor en brand i dit hjem kan starte, og derfor er det klogt at installere røgdetektorer flere steder i dit hjem/på kontoret.