Udendørsbelysning

Hvad er udendørsbelysning?


Udendørsbelysning har masser af anvendelsesmuligheder rundt om på bopælen. Ud over at belyse din bolig er udendørsbelysning også ideel til belysning af indkørsler, gangstier, haver og altaner. Foruden at medvirke til at gøre dine omgivelser mere sikre er udendørsbelysning også æstetisk tiltalende. Hos Lyskilderdirekte har vi mange forskellige udendørs belysningsprodukter på lager. Lamper med indbyggede nødbelysningsenheder forbliver tændt, selv i tilfælde af strømafbrydelse, mens dem med sensorer automatisk tændes og slukkes.

De fleste af vores LED udendørsbelysningsarmaturer, leveres komplet med en lyskilde, men hvis du vælger en lampe uden lyskilde, så glem ikke også at bestille den pære eller det rør, du har brug for. Sørg også for at kontrollere, at det produkt du vælger har en passende IP-klassificering til dit behov. Næsten al den udendørsbelysning vi fører, er LED udendørsbelysning, som også har en fremragende energieffektivitet og en lang levetid. 
Udendørs vandtætte LED spot pærer

Outdoor LED Spotlights for patio roofs

Gør din terrasse til et ægte sommerparadis!


Hvem vil ikke sidde udenfor hele sommeren? Med vores IP65 vandtætte spot pærer kan du nyde naturen indtil langt ud på aftenen. Med højkvalitetsbelysning som kan indbygges i terrassen forbedrer du ikke kun atmosfæren, men også sikkerheden. Se her alle vores LED spots til udendørsbrug som gør din have klar til sommerbrug!Solcellelamper

solar-lights

Udnyt solens stråler med LED Solcellelamper!


Installation af belysning i haven kan være en udfordring nogle gange. Med Paulmann LED solcelle belysning er der ikke behov for at trække kabler rundt i haven. Disse solcellelamper oplader sig selv i dagslys ved hjælp af de indbyggede solcellepaneler. Når det bliver mørkt om natten, omdannes den opsparede energi til attraktiv og tryg havebelysning.


Udendørsbelysning blogsSkift til LED projektører

Hvis du vil belyse en stor have, terasse, bygning eller sportsbane, har du brug for et stærkt lys som en projektør. At vælge LED betyder, at du kan få en kraftig projektør i høj kvalitet, der også tilbyder fremragende energieffektivitet.