• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

Udendørslamper

Vi har et stort udvalg af LED udendørslamper til alle formål og bygninger. Leder du efter facadebelysning eller belysning til haven, så kan du med sikkerhed finde det her. Vi sælger blandt andet vandtætte væglamper, udendørsprojektører og sensorbelysning. Hvis du i dag benytter en udendørslampe med en traditionel pære, så kan du med fordel skifte til LED belysning og spare på dit energiforbrug. Vi har både armaturer med indbygget LED teknologi og armaturer egnet til LED pærer både til erhverv og til privatbrug. Kan du ikke finde hvad du søger, så er du altid velkommen til at kontakte vores Lys-team. 

FilterCategory
Ledvance outdoor
Nuværende søgning
1-24 ud af 780 resultater er fundet
Filter
Sorter efter

Hvordan vælger jeg den rigtige udendørslampe?

Hos Lyskilderdirekte.dk finder du et bredt udbud af kvalitets udendørslamper. For at vælge den rigtige lampe som opfylder dit behov, er det vigtigt at skelne imellem, om det skal være en dekorations belysning, som fremhæver dit hus og/eller virksomhed, eller om der også skal være en funktion med lyset, så som en effektiv nødbelysning. Derudover er det også en god idé at overveje, om belysningen skal bruges til at kunne orientere sig om natten eller om det er til stemnings øjeblikke i sommeraftenen.

Hvilke typer udendørsbelysning findes der?

Takket være vores brede sortiment kan du nemt finde mange forskellige former for udendørsbelysning. Vi tilbyder både dæmpbare LED lyskilder, med eller uden sensorer samt udenddørslamper til solcelleenergi. Uanset om det er væg- eller loftsbelysning, projektørlys eller pullert lamper - så kan vi hjælpe dig med at opfylde dit behov.

Søger du topmærker som Ledvance, Philips, Noxion, Paulmann eller Steinel så er du også kommet til det rette sted. Fælles for alle de kvalitetsmærker vi forhandler er, at du får høj kvalitetsbelysning med lang levetid til den helt rigtige pris. 

LED belysning i rustfrit stål er særligt populære grundet deres stilrene design, men der er også klasiske modeller lavet af aluminium og polycarbonat. Når du undersøger markedet for typer af udendørsbelysning så foreslår vi, at man også orienterer sig om produktets vejrbestandighed. Denne information angives ved IP- og IK klassificeringen som vises på på hver side med produktbeskrivelsen.

Hvilken beskyttelsesklassifikation kræves til udendørslamper?

Regn, blæst, sne og hagl bør ikke beskadige armaturet. En beskyttelses klassificering behøver ikke at være den højeste, det kommer helt an på, hvor lampen skal hænge og det gennemsnitlige vejrforhold. Hvis produktet skal installeres under et tag eller en carport er et produkt med en IP-klassifikation på omkring 44 også tilstrækkeligt.

Hvis du vil være helt sikker på at produktet er vand og fugtbeskyttet skal du se på udendørslamper, der har en IP-klassificering mellem 65 og 67. Du kan filtrere på de nødvendige IP- og IK-beskyttelsesklassifikatiner og få en liste over de belysninger som er vejrbestandige og kan tåle en udendørs placering. 

Kan alle lamper bruges udenfor?

Reelt set ja, men tag først og fremmest højde for, at de skal være vejrbestandige og, om de skal være tændt i lang tid eller om de skal tænde straks! Vi anbefaler altid LED pærer i lampen.

Hvilken udendørsbelysning til hvilket område?

  • Have: Der er mange måder at give din have den rigtige belysning på. For eksempel kan du bruge LED pullert lamper til at omkranse en sø, eller langs stien til et redskabsskur. Hvis du vil belyse særlige planter, buske, træer eller skulpturer, anbefaler vi at bruge LED spots, som kan graves ned i jorden. Afhængig af objektets størrelse kan projektører også være en ide.
  • Terrasse og altan: Lyset på en terrasse eller en altan skal ikke kun oplyse området, men også bidrage til en hyggelig stemning. Derfor skal man ikke kun koncentrere sig om den rigtige lampeudformning, men også notere sig den passende farvetemperatur (varm hvid). LED indbygningsspots er også populære till udendørsarealer så som på altaner og overdækkede terrasser. Terrassen kan desuden omringes af LED lysarmaturer og således blive adskilt fra selve haven. 
  • Indgangsparti: Lys ved indgange tilfører flere funktioner: Dels guider det dig sikkert hjem og dels afskrækker det indbrudstyve. Den rigtige belysning skal tjene begge formål. Denne balancegang opnås bedst af et LED vægarmatur. Det kan nemt monteres ved siden af ​​hoveddøren. Hvis der er et tag, kan du alternativt bruge et LED downlights armatur. For at sikre, at ikke kun indgangspartiet er oplyst, men også stien der fører op til indgangen, kan man også her sætte pullert lamper langs kanten af gangstien. Du kan også benytte lyskilder med en solcellefunktion, som er betydelig energieffektiv og nemme at sætte op idet de ikke kræver nogen ledningsforbindelse. 
  • Carport: Her er det en god ide at sætte indbygningsspots op og man kan spørge, hvor mange spots i carporten? eller, hvor mange spots skal der være langs huset? Det er nemlig klassiske spørgsmål, som beror på smag og behag og en vurdering af, hvor meget lys du ønsker. Vores guideline anbefaler for eksempel, at du beregner ca. 1-1½ meter mellem hver indbygningsspot.
  • Garage og skur: Hvis du også ønsker at oplyse en garage eller et skur, kan en projektør være det rigtige valg. Vi foreslår følgende projektør med sensor fra Noxion LED projektør Beamy

Hvor højt skal en udendørslampe sidde?

Up/down modeller er perfekte til ydermure med en god højde, da lyset vil reflekteres flot op og ned af husets mur. Er tagryggen på huset lidt lav, vil det måske ikke give mening med en uplight lampe, da væglampen vil komme til at hænge i en højde på omkring 170 cm og dermed vil kunne blænde forbipasserende. Se da hellere på den generelle LED vægbelysning.

Hvor mange watt/lumen til udendørsbelysning?

For traditionel belysning angav wattmængden altid lyskildens lysstyrke, men i dag, når man taler om LED belysning, fortæller wattmængden kun noget om en lyskildes strømforbrug. Lysstyrken er angivet i antal af lumen. Jo højere lumen, desto kraftigere lys, og jo højere wattmængde, jo højere strømforbrug! Så faktisk bør man spørge sig selv; Hvor mange lumen skal jeg bruge til belysning udendørs? Med hensyn til, hvor kraftigt lyset skal være er det en smags sag. Lysstrømmen målt i lumen, kan eksempelvis være 800 lumen, det svarer til den mængde lys, du tidligere kunne opnå med en 60 watts pærer. Når du skal vurdere, hvilken lysstrøm, du har behov for, er det værd også at tage højde for, hvor stor en spredning, din lyskilde skal have. Læs mere her om lysvinkel spredning.

Kan udendørslamper dæmpes?

Ja, de fleste LED udendørslamper er dæmpbare, se vores Dæmpbare LED udendørslamper her. At dæmpe udendørslamper er en rigtig god måde at kombinere lys og udendørs hygge og samtidig spare energi på en effektiv måde. Når du dæmper dit LED lys sparer du ekstra meget energi. Dæmpbare LED lyskilder findes i alle former og størrelser og inkluderer spotlights, projektører, væglamper og high-bays. 

Har man LED udendørslamper med bevægelsessensorer?

Ja, vi har LED udendørsbelysning med bevægelsesssensor som er perfekte, hvis du vil installere udendørsbelysning i områder, der ligger lidt afsides, og hvor der ikke behøver at være konstantlys. Sensoren registrerer bevægelse og tænder straks. På denne måde kan du spare strøm og undgå unødvendige energiomkostninger. Du kan finde passende produkter i denne kategori "LED Udendørslamper med sensorbelysning".

Tilbydes solcellelamper?

Ja! Vi har også den perfekte belysning til dig, hvis du vil bruge solens kraft. Solcellelamper bruger kun solens energi og behøver ikke at være tilsluttet lysnettet. De oplades og lyser gratis i timevis. En god ide er, at se efter størrelsen på lampernes solcellepanel, da det er der, lampen får sin strøm fra. Derudover er placeringen vigtig. Der opnås det bedste resultat, hvis lampen hænges i direkte sol, og altså ikke på nordsiden af en bygning. LED udendørsbelysning med gode batterier og solcellefunktioner finder du her i vores kategori "Solcellelamper". 

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 88 09 71

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.