Banner phased out productsBanner phased out products

Lysstofrør, sparepærer og halogenpærer er nu udfaset!

EU har besluttet at udfase forskellige typer af konventionel belysning gradvist. Som følge af ændringen af RoHS-direktivet om anvendelse af visse farlige stoffer i elektrisk og elektronisk udstyr må lysstofrør, sparepærer og halogenpærer ikke længere produceres til det europæiske marked fra februar 2023.

Vores råd er at man skifter til LED nu. I vil med det samme begynde at spare penge på elregningen! LED belysning er meget mere effektiv og miljøvenlig end konventionelle lyskilder. Vi hjælper jer gerne med at vælge de rigtige produkter!


Hvilke skridt kan du allerede tage?

1. Tag et kig på vores webshop! Her finder du et bredt udvalg af energieffektive LED pærer, armaturer og tilbehør.

2. Er du ikke sikker på, hvilken LED-belysning der passer bedst i bestemte miljøer og/eller situationer? Så tøv ikke med at kontakte os. Vores belysningseksperter hjælper dig gerne med professionel rådgivning og produktanbefalinger.

3. Har du brug for belysning i store mængder? Du kan anmode om et uforpligtende tilbud, hvorefter vi vender tilbage til dig med et personligt tilpasset tilbud. Det behøver ikke at være dyrt at skifte til LED!

4. Er du på udkig efter den bedste belysningsløsning til dit anvendelsesområde? Vi udarbejder gerne en belysningsplan for dig.


Du skal ikke vente længere! Skift til LED nu og spar energiomkostninger med det samme

Uanset om du er elektriker, proffesionel indkøber, forhandler eller installatør, kan det betale sig for alle at skifte til LED! Denne moderne belysningsteknologi er mere effektiv, mere miljøvenlig og sparer en masse penge. Især nu, hvor energipriserne er steget voldsomt, giver det god mening at skifte! Med LED-pærer og -armaturer kan du ikke kun spare på el- og vedligeholdelsesomkostningerne, men du er også med til at reducere CO2-emissionerne, da LED-produkter er genanvendelige. Andre fordele i forhold til konventionel belysning er: lang levetid, 100 % øjeblikkeligt lys, og du oplever ikke flimmer eller summen!

 

recycle logorecycle logo

Oversigt: Fordelene ved LED

  • Lavt energiforbrug, hvilket sparer dig op til 70 % på dine eludgifter.
  • Fremragende farvegengivelse på mindst 80-89 Ra.
  • Lang levetid, hvilket betyder, at købsprisen hurtigt kan afskrives.

 

 

  • Konsistent lysudbytte i hele levetiden for både LED pærer og LED armaturer.
  • Ingen flimrende lys eller summende lyskilder. 
  • Fri for giftige stoffer som f.eks. kviksølv. Derfor er LED en miljøvenlig løsning.

Vi anbefaler: Noxion LED belysning

LED belysning fra Noxion er ikke kun effektiv og holdbar, men har også et godt forhold mellem pris og kvalitet. Noxion tilbyder et omkostningseffektivt LED alternativ til næsten alle konventionelle lyskilder. Derfor bliver skiftet til LED ikke kun mere attraktivt, men gør det også hurtigt og nemt. Det er ikke uden grund, at Noxion i årevis har været det hurtigst voksende belysningsmærke i Europa. Flere og flere virksomheder nyder godt af den optimale ydeevne af Noxions LED produkter i deres daglige arbejde. Vil du også være med i klubben?


Hvordan kan vi hjælpe dig med at skifte til LED?

Er du usikker på, hvilken LED belysning du skal bruge? Eller har du allerede valgt produkter, men du vil bestille en stor mængde? Tøv ikke og kontakt vores belysningseksperter. De vil med glæde rådgive dig og vil ikke vige tilbage for en udfordring. Vi tilbyder dig skræddersyet rådgivning, belysningsplaner og produktanbefalinger. Køber du ofte belysning i store mængder? Så registrer dig hos os som PRO-kunde! Med en PRO-konto har du en fast kontaktperson, du får rabat på dine ordrer og du får glæde af mange gode kampagner.