Halogen kapsel pærer er ved at blive udfaset!

Halogenpærer vil snart blive udfaset, og nogle af dem er allerede udfaset. Det er en god mulighed for at skifte til et mere bæredygtigt og energieffektivt alternativ: LED kapsel pærer! Du kan spare betydeligt på dine energiomkostninger ved at vælge LED. 


Farvel til G9-, G4- og GY6.35 halogen kapselpærer:

Det energieffektive LED alternativ: G9, G4 og GY6.35 LED kapsel pærer

Som følge af den integrerede LED teknologi bruger LED kapsel pærer op til 90 % mindre energi end konventionelle halogen pærer. Desuden finder du et bredt udvalg af forskellige LED pærer fra forskellige premium-mærker i vores sortiment. Vil du gerne skifte til LED? Så tjek altid dimensionerne på din gamle pære, før du beslutter dig for at købe en LED erstatning. Størrelserne på LED kapsel pærer kan nemlig afvige fra din halogen pære, og du står derfor med en lyskilde, der måske ikke passer ind i dit armatur. Hvis du har en 12V kapsel pære, skal du kontrollere din nuværende transformer. Den skal trods alt være kompatibel med LED for at sikre den bedste ydeevne.

Genbrug dine gamle halogen kapsel pærer!
Halogen pærer kan bortskaffes på genrbugsstationen. Bemærk: kassér aldrig dine halogenpærer, som du kasserer andre glasprodukter. Da de indeholder forskellige materialer, skal de behandles anderledes end f.eks. en flaske eller en glaskrukke.

Allerede udfaset siden september 2021: GU5.3, G53 og R7s halogen pærer

Vi har dog stadig mange LED erstatninger ...

Du sparer op til 90 % i energiomkostninger med disse LED pærer. LED giver også et bredt udvalg af farvetemperaturer og holder op til 15 gange længere. Derfor køber du faktisk 15 halogenpærer på én gang. Det er ikke kun en smart investering, men det er også en langt mere holdbar og miljøvenlig løsning. Du kan naturligvis også erstatte halogenspots med et integreret LED armatur. Som eksempel har vi forskellige LED indbygningsspots i vores sortiment.

Hvorfor skifte til LED lysstofrør nu?

Store energibesparelser

Lang levtid

Bæredygtig

 

Hvad kan vi gøre for dig?

Vores belysningseksperter hjælper dig gerne med: 

- De bedste råd om belysning

- Lys planer

- Lysberegninger

- Skræddersyede tilbud

Lad os vide, hvad dine ønsker er, ved at udfylde formularen.


Kan vi hjælpe dig med et projekt eller rådgivning? Så udfyld formularen, og vi kontakter dig!

 


De hyppigst stillede spørgsmål vedrørende skift til LED kapsel pærer:

Hvilke LED pærer virker på 12 volt? G4, GU4, G53, GU5.3 gør det. Du skal bruge en transformer til disse lyskilder.

Har LED kapsel pærer den samme størrelse som halogen kapsel pærer? Generelt set, ja. Tjek altid, om størrelsen passer til din gamle belysning!

Hvordan ved jeg, om jeg har den rigtige sokkel/base? Du kan måle afstanden mellem de to stifter. Med G4 er der f.eks. 4 millimeter mellem stifterne.

Kan LED kapsel pærer dæmpes? Ja, nogle er det! For at dæmpe dine LED pærer på en god måde, anbefaler vi en LED lysdæmper.


Se flere LED produkter af højeste kvalitet