banner switch to CFL LEDbanner switch to CFL LED

Sparepærer er nu udfaset!

 Sparepærer er nu udfaset! Det er en god mulighed for at skifte til et mere bæredygtigt og energieffektivt alternativ: CFL LED pærer! Du kan spare betydeligt på dine energiomkostninger.


Det bæredygtige alternativ: CFL LED pærer

Sammenlignet med konventionelle sparepærer bruger LED CFL pærer mindst 50 % mindre elektricitet, samtidig med at de udsender den samme lysstyrke. Deres levetid er også meget længere, hvilket resulterer i et betydeligt fald i udskiftnings- og vedligeholdelsesomkostningerne. Du kan bruge LED CFL pærer på alle de steder, hvor du tidligere har placeret en konventionel sparepære. Normalt er de indbygget i indbygningsarmaturer, også kaldet downlights. Sparepærer med en pinbase anvender en forkobling; 2-pin pærer anvender en EM-ballast og 4-pin pærer en HF ballast. Har du spørgsmål om skiftet til CFL LED? Du kan finde de oftest stillede spørgsmål nederst på denne side.

LED CFL bulbLED CFL bulb

 

 

LED CFL pærer

  • 2700K - 6500K
  • Lavt strømforbrug
  • Ingen flimren og 100 % lys
  • Effektivt og ikke brudsikkert

 

logo sustainable earth logo sustainable earth

Forsigtighed ved bortskaffelse af sparepærer!
Hvis sparepæren går i stykker, frigives giftige kviksølvdampe i luften og atmosfæren. Derfor må sparepærer ikke smides i husholdningsaffaldet, men skal afleveres på genbrugsstationen. 

Hvorfor skifte til LED CFL nu?

Store energibesparelser

Ekstra lang levetid

Bæredygtig

 

Ønsker du at udskifte hele armaturet til et LED alternativ? Det er også en mulighed!

Godt at vide: Ved at udskifte et armatur helt og holdent sparer du en masse energiomkostninger og andre omkostninger. Nogle af vores LED downlights er støv- og vandtætte (IP44 eller højere) og kan derfor anvendes i miljøer som f.eks. i carporte. Eller se vores store udvalg af LED paneler, som består af forskellige størrelser og farvetemperaturer. En stor fordel ved disse armaturer er deres kompatibilitet med DALI systemet, som giver dig mulighed for at gennemføre en effektiv belysningsplan for de forskellige rum i din bygning.


 

Hvad kan vi gøre for dig?

Vores belysningseksperter hjælper dig gerne med: 

- De bedste råd om belysning

- Lys planer

- Lysberegninger

- Skræddersyede tilbud

Lad os vide, hvad dine ønsker er, ved at udfylde formularen.


Kan vi hjælpe dig med et projekt eller rådgivning? Så udfyld formularen, og vi kontakter dig!

 


De mest stillede spørgsmål om skift til LED CFL:

Skal jeg udskifte lysdæmperen? Ja! En halogendæmper er ikke kompatibel med LED. Her finder du passende LED lysdæmper.

Er CFL LED pærer en 1 til 1 erstatning? Ja, du skal blot være opmærksom på antallet af stifter (to eller fire), stiktypen, udskiftningseffekt og lysfarve.

 


Se flere LED produkter af højeste kvalitet